Вихра прави откровена изповед в новото си предаване

Зрителите отскоро ще споделят с Вихра, а тя ще се опита да спечели доверието им още в първия брой, в който Камелия ще липсва от студиото.
Eкс-водещата на „Съпругите“ ще разкаже пред изпълнителката на „Ах, морето“ пикантни подробности около Иван Христов и Ирина Сарачинова.
Вихра ще си изпее всичко около изневярата, раздялата й с Иван, развода и подробности от личната й драма от последните няколко месеца, които промениха живота й.
Противно на очакванията, тя няма да се скрие и да потъне в забвение, тъкмо обратното. Вече е ясно, че няма да е само гост на изданието, но сяда на диванчето на  Камелия и заема мястото й, пишат от „Блясък“.
Фенове на пайнерката роптаят от дни, а самата певица доста се учуди от това, че някой снима в студиото й. Явно ще бъде последната, която ще разбере какво става.
Вихра е новото лице, за което е много доволна. Тя дори пусна снимка, на която на екран зад нея грее надпис „Сподолено с Вихра“.
Нейната лична изповед се очаква да вдигне рейтинга на предаването, а както знаем за рейтинг популярните лица от екрана са готови на какво ли не.
Продуцентката Виолета Сечкова изглежда е понаучила това-онова от Опосумите и сега го прилага на практика. Вили се разхождаше по бански в студиото на „Сблъсък“, откъдето доби своята популярност. Сега дамата се изявява като продуцент. Тя хитро прокуди Камелия и „лапна“ Вихра, като така ще има възможност да извади кирливите ризи на конкурента си Иван Христов. Другата версия е, че това е приятелски жест към Вихра, която отдавна се познава с Виолета.
Така или иначе, бившата водеща на „Съпругите“ се уреди със собствено шоу, което ще бъде трън в очите на бившия й съпруг.

Източник: kardjali.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини