Най-лошият шофьор не е жена!

28-годишен младеж, чието име не се споменава, е най-трагичният кандидат за шофьор, пише The Sun. Джентълменът от Лестър е похарчил 2852 паунда за тестове на листовки, но се е провалил на тях забележителните 92 пъти.

Във Великобритания теоретичният изпит е подобен на българския – продължава час, струва 31 паунда и предлага въпроси с няколко възможни отговори за пътна обстановка, знаци и различни казуси на пътя. Без да е покрил изискванията на теория пък, кандидатът не може да се яви на практически изпит.

Подобна е личната драма на друг жител на Лестър (какво правите в този град бе, хора?) –

33-годишен мъж, който успял да мине листовките, но се провалил доста пъти на изпита в кола. Доста, доста – взел го чак на 23-ия опит.

Неговата книжка в крайна сметка е струвала 1650 долара, тъй като практическият изпит струва 75 паунда.

Само за да защитим честта на мъжете шофьори, а и да си припомним един куриозен случай, ще дадем и един женски пример за автомобилна несполука (без да споменаваме ежедневните примери с диаметрално спрели насред паркинги дамски коли или гримирането на червен светофар в страничното огледало), в който през юли миналата година блондинка с Bentley успя да причини удар между своята и цели четири луксозни коли на стойност почти милион долара.

Като говорим за верижни катастрофи пък, спомнете си и за може би най-скъпата в историята, която се случи само преди месец и половина в Япония. На 4 декември на магистрала в страната на изгряващото слънце се нацепиха коли за над 4 милиона долара - 8 ферарита, 3 мерцедеса и едно ламборгини.

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини