2863 лева събра благотворителният концерт "Надежда за Мая"

    Емоционален, вълнуващ и вдъхващ надежда, благотворителният концерт, организиран от група ученици от Езиковата гимназия в Смолян събра 2863 лева за лечението на Мая Колибарова.

    Децата сами поеха инциативата за организирането му след репортаж на еТВ и успяха да привлекат за своята кауза известни фолклорни изпълнители. "Никога не мога да откажа за такава кауза. Човек трябва да има вяра, дух и сила, и да помага", каза народната певица Валя Балканска, която излезе на сцената, за "Надежда за Мая". Пред препълнената зала 1 на Родопския драматичен театър свириха, пяха и танцуваха 101 каба гайди, Фолклорен ансамбъл "Родопа", клуб "Хоро", ТФ "Зареница", "Фен 85", Цигулкова формация "Виолина", Вокална група "Приятели" към ОДК, индивидуални изпълнители, Младежки театър "Ирис". Публиката беше забавлявана с фокуси и изпълнения на съчетания по художествена гимнастика. Всички участници се включиха в концерта благотворително, за да се съберат необходимите средства за операцията на Мая.
    А тя разплакана в края на концерта благодари на всички, че са сътворили чудо.
    В сряда - 26 април, Мая заминава за Плевен за изследвания и насрочване на операция. Вярваме че нашите мисли за добро ще я съпровождат.

    Величка Петкова

    Източник: Smolyan.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Случаен виц

    Последни новини