Кметове дариха Никол, Маргарита и Стою – трите новородени бебета в Широка лъка

Изображение 1 от 2

    Кметът на Смолян Николай Мелемов дари три бебета в Широка лъка, родени тази година. Никол, Маргарита и Стою получиха памперси, играчки и други консумативи, необходими за отглеждането им. Кметът на селото Васил Седянков също дари малчуганите с подаръци.

    „Това е забележително събитие за Широка лъка, защото младите семейства решават да си останат тук и да отглеждат децата си.", каза Мелемов и допълни, че се надява да има още такива прекрасни поводи в селото. Той пожела на бебетата да са живи, здрави и благословени, а на щастливите родители да ги отглеждат с много любов и търпение.

    Седянков с радост сподели, че в детската градина има 12 дечица, а миналата година са били 8, което за едно село е много добър показател. „Правим всичко възможно да поощряваме и задържим младите семейства тук. Много се направи за Широка лъка и хората го виждат и оценят. Предишният кмет г-н Каврошилов ми каза, че за първи път вижда кмет, депутати и областен управител да работят в екип и затова има резултати.”, коментира още кметът на смолянскот осело.

    По негова инициатива, от 2012 г. досега, кметът Мелемов лично посещава всяко новородено детенце в Широка лъка и му дава подаръци. „Наистина много е направено за селото. Тук работя и мога да издържам семейството си. Нямаме намерение да напускаме родното си място.", потвърди Тодор, един от щастливите татковци. 

    СмоянБГвести

    Източник: Smolyan.bgvesti.NET

    Коментари в сайта

    Още новини

    Последни новини