Секс-символът Асен Блатечки в култовият спектакъл "Секс, наркотици и рокендрол" на смолянска сцена

Не пропускайте да гледате на смолянска сцена секс-символа Асен Блатечки в култовият спектакъл "Секс, наркотици и рокендрол" на Ерик Богосян.

„Секс, наркотици, рокендрол” наистина характеризира една епоха - времето, когато духът на свободата излиза от бутилката. И до днес това продължава да е от значение за много хора.

 Асен Блатечки пропява с дрезгав глас на финала на легендарния спектакъл "Секс, наркотици и рокендрол", който познаваме от години от театър "Българска армия" с Ивайло Христов.

Този път Блатечки представи премиерно своята версия . Мъжагата с потника ала Марлон Брандо и татуировката на дясната ръка припява с бандата, която е с него през цялото време на сцената.

За час и половина Асен Блатечки се превъплъщава в няколко образа - на бедняка от улицата, чистач, вокалист на рокбанда, среднощен "каубой", рецидивист и баровец. Въпреки разликата в социалното положение и парите, всеки един от тях си има своите страхове.

Баровецът се прави на по-нахакан, по-заможен и потентен, отколкото е. Рокидолът гледа да не му се изпразни банковата сметка, като организира всякакви "благотворителни каузи", които всъщност захранват кредитните му карти, за да си набави поредната доза дрога и черен хайвер.

Особено актуално и иронично звучат "призивите" му към хората да помогнат на амазонските индианци, като дарят пари за хладилници и телевизори. Без да го е грижа, че те нямат ток, за да ги използват.  

Една разстърсваща смес от прекрасна актьорска игра, блестяща комедия и невероятни лайв изпълнения на златните рок класики.

Комедията"Секс, наркотици и рокендрол" може да гледате само на 10-ти май – четвъртък, от 19 часа в салона на Читалище"Орфееви гори-1870" в квартал Райково в Смолян.

Билети на касата. Студенти и ученици ползват 30 % намаление.

Телефон за информация: 0896 24 20 11

 
Източник: smolyan.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини