Роднини прибират бебето на загиналата Гюлшен

От този хотел миналата седмица полетяха и загинаха на място Гюлшен и Младен

Роднините на младата жена, която загина след падане от смолянски хотел, Гюлшен Сали, са поискали да поемат грижите за 10-месечното й бебе, съобщи директорът на ОД на МВР-Смолян комисар Кирил Хаджихристев. След кървавата драма, която потресе Смолян миналата седмица, малката Мадлен беше настанена в Дома за деца без родители в Широка лъка. Предстои служители на „Социално подпомагане" да извършат проверка на близките на Гюлшен в Кърджали, дали могат да създадат необходимите условия за отглеждането на момиченцето.

Полицията продължава работа по случая, като основните версии са две-самоубийство и убийство.

Медицинската експертиза е установила, че Гюлшен е починала вследствие на тежките рани, причинени от падането й от прозореца на третия етаж .

По тялото й обаче са били открити и други рани, причинени преди падането й, но те не били смъртоносни. Това обяснява капките кръв в стаята, която била наета от Гюлшен в хотела.

Близките на починалата също са били разпитани от разследващите полицаи.

33-годишната жена беше открита мъртва след падане от петия етаж на хотел „Соколица" в Смолян. След по-малко от час 34-годишният й приятел Младен Златков се хвърли от 11-я етаж на хотела, обвинявайки за самоубийството си „несправедливата съдебна система".

Мъжът излежавал присъда за изнасилване в смолянския затвор, а в досието му имало и „условна" за блудство. Младен бил пуснат в 12-часов отпуск, за да сключи брак с кърджалийката и да припознае момиченцето.

Той имал и четири други деца, а  любимата му два несполучливи брака пък и 11-годишен син.

Близки на Гюлшен пък смятат, че тя е била убита, защото казвала за приятеля си, че е бил прекалено лош, а на моменти бил и много див, припомнят след драмата думите на загиналата почернените й роднини.

Източник: smolyan.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини