Общинари правиха сурвачки с най-малките от ОДЗ "Родопчанче"

а пореден път общинските съветници на ГЕРБ Мариана Сивкова и Борислав Георгиев осигуриха изненади за малчуганите от група „Елица“ към ОДЗ „Родопчанче“ в Смолян. Дядо Коледа побърза да раздаде подаръци и лакомства на децата, защото са били послушни през годината и са му изпратили най-красивите писма с коледни желания.

Малките възпитаници на детското заведение, облечени в народни носии, представиха с много емоции  традицията на  Бъдни вечер. Всички деца се включиха в подготовката на празничната вечеря и заслужено седнаха около трапезата. В представянето на коледните обичаи участваха и двамата общински съветници, които разказаха на децата за огнището - символ на дома и семейството.

По повод предстоящите празници двамата кръстници на райковската група изработиха с малчуганите и коледни сурвачки. Магията на предстоящото Рождество Христово се усещаше навсякъде в детската градина – по лицата на участниците, по стаите и коридорите. От името на колегите си и на децата, директорката Калинка Берова сърдечно благодари за вниманието и грижите, които целогодишно двамата общински съветници проявяват към техните възпитаници.

Източник: smolyan.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Видеа по темата

Още новини

Случаен виц

Последни новини