120 деца с увреждания посрещнаха дядо Коледа в Смолян

Над 120 деца от община Смолян получиха подаръци по случай Коледа и Нова година от депутата от Коалиция за Българи инж. Димчо Михалевски. За трета поредна година народният представител организира тържество за децата с увреждания заедно със Съюза на инвалидите в Смолян и Младежкия православен център „Чисти сърца”, и фирми-спонсори. Празничен обяд, музикална програма, игри и подаръци според възрастта, зарадваха децата.

За по-големите получиха енциклопедии, а  младежите от „Чисти сърца” дариха децата с лакомства и плодове. Участниците в Младежкия православен център „Чисти сърца” осъществиха благотворителната си идея, въпреки че крадци отмъкнаха касичката от храма, в която се събираха дарения за децата със здравословни проблеми.

Само служителите от Областна администрация в Смолян събраха за благотворителната акция на „Чисти сърца” 417 лева лични средства.

Така членовете на Младежкия православен център успяха да се включат в Коледния празник за децата с увреждания, организиран от Съюза на инвалидите в Смолян.

Източник: smolyan.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини