Красиви, успешни и бисексуални

Миналата седмица певицата Кеша направи изказване, с което загатна за своята бисексуалност. Тя далеч не е първата, която открито говори за нетрадиционната си сексуалност. В Холивуд като че ли почти всяка дама е въртяла любов и с двата пола.

Някои го отдават на младежките си години, други - на различни опиати, а трети споделят, че просто са такива и не се срамуват от това.

Сайтът Metro направи класация на десетте най-горещи хубавици, които са си разменяли ласки и с дами. Част от тях са омъжени и дори имат деца, а на други им предстоят тепърва сватби.

Интересното е, че почти всички от тези звезди не се отричат от миналото си, но очевидно все пак хетеросексуалната им страна е взела връх, защото в момента заспиват в прегръдките на мускулестите си половинки.

А ето ги и тях:

Джеси Джей: „Казват как сексуалността ми не била нищо специално. Аз никога не съм я крила, дори в тийнейджърските ми години. Не се страхувам да кажа, че се чувствам добре такава, каквато съм и че ще обичам, когото си искам.

Ана Пакуин: „За мен това не е някаква специална тема, защото вярвам, че това да си бисексуален не е някакво решение или избор. Ти просто си такъв".

Лейди Гага: „Обичам жените. Имала съм сексуални отношения с жени. За това е и песента Poker Face – защо когато съм с гаджето си, фантазирам за други жени?".

Източник: dnes.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини