Манолев и Дяков почват срещу Дания

Станислав Манолев и Светослав Дяков ще започнат като титуляри днешното важно гостуване на националния ни тим на Дания в световна квалификация, която ще се играе в Копенхаген, предаде БГНЕС.

27-годишният защитник на "Фулъм", който в българския национален тим играе най-често като крило, пропусна победата над Малта с 6:0 заради травма на бедрото. Той обаче вече е напълно здрав и ще започне срещата на стадион "Паркен".

Дефанзивният халф на "Лудогорец" Дяков, който бе наказан за мача с малтийците, също се завръща в състава на "трикольорите" за мача срещу датчаните, който е тази вечер от 21:15 часа. Очаква се Дяков да се грижи по-отблизо за звездата на датчаните Кристиян Ериксен.

Йордан Минев обаче няма да може да играе срещу "червения динамит", тъй като получи втори жълт картон в срещата с Малта в петък и ще бъде заменен на десния бек точно от Манолев.

Българският тим е втори в Група "B" с 9 точки от 5 мача, на една точка от лидера Италия, която има мач по-малко. Дания, която надви Чехия като гост с 3:0 миналата седмица, е трета с 5 точки от 4 мача.

Източник: actualno.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини