Спират "Къртицата"?

Предаването ``Къртицата`` може да бъде свалено от екран.

Оказва се, че от риалитито са направили множество нарушения и от СЕМ вече са отправили няколко предупреждения към формата, пишат от kliuki.net. Глобите били в толкова големи размери, че можело да се наложи да спрат предаването предварително поради липса на бюджет.

„От „Къртицата“ толкова изнагляха, че се чудя как от Съвета за електронни медии още не са ги свалили“, коментират и медийни специалисти.

Те визират поредица от гафове, които са недопустими и нарушават закона. Пресен пример за подобно нарушение от страна на продукцията е случаят от онзи ден с Миглена по време на мисията Центруфуга. Тогава банският на участничката се отмести като се откри гледка, която не е за деца. Въпреки това от формата не отреагираха и не отместиха камерата, за да потулят гафа. Напротив, дори водещите натъртиха доста върху случая като подхвърляха пиперливи коментари, свързани с прелестите на Миглена.

Но дори и да бъде прието, че този гаф е вследствие на невнимание, не може да се подмине една от сцените по време на сватбата на Емануела. Това е моментът, в който фолк дивата започна да се преоблича и демонстрира формите си, които лъснаха пред цяла България.

Освен това, ако добавим и постоянните псувни, които звучат в ефира на предаването, картинката става много цветуща.

Зрителите също така започнаха да недоволстват заради опасните мисии, на които са подложени участниците. Наскоро в една от въпросните мисии Марияна щеше направо да получи инфаркт понеже беше затворена с множество змии, които са нейната фобия. Преди известно време пък Миглена получи гърч в ефир заради мисията с камъните.

„Трябва да спрат това предаване, докато не е станало късно и някой не е пострадал“, възмутено коментират зрители и близки на участниците в ``Къртицата``.

Източник: lifestyle.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини