Шефският стол на инж. Ибрямова взе главата на Петя Секса

Уволнената репортерка на Канал 3

Родопчани пишат декларация в защита на хубавицата

 

Горската рокада „Арабаджиев-Ибрямова" взе главата на култовата репортерка на „Канал 3" Петя Петрова, която е сочена от политици и журналисти за репортерката с най-големия бюст в България.

Петя Секса, както я наричат още в телевизията, бе уволнена в края на миналата седмица. Едрогърдата репортерка била взета на мушка лично от новия собственик Мария Опренова заради репортаж от земеделски протест в София, който бил насочен срещу назначението на момчилградчанката инж. Айнур Ибрямова за шеф на горската мегадирекция. Според шефовете на „Канал 3", Петя не била потърсила гледната точка на министър Димитър Греков, а това я уличавало в тенденциозност при изпълнение на журналистическите си задължения.

Протестиращите срещу отстраняването на шефа на Южноцентралното горско предприятие Ботьо Арабаджиев и назначаването на негово място на инж. Ибрямова пък осъдиха с декларация уволнението на репортерката.

"Като доблестен журналист г-ца Петя Петрова (на снимката) отразяваше обективно и безпристрастно протестите ни срещу незаконното уволнение на инж. Ботьо Арабаджиев. Считаме случилото се с г-ца Петрова за недопустима и неморална политическа саморазправа с независимата българска журналистика! Готови сме да предприемем действия в защита на г-ца Петя Петрова", гласи декларацията.

Източник: родопи смолян

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини