Зам.-кметът инж. Мария Палагачева напусна поста в община Смолян

Инж.Мария Палагачева напусна поста си на зам.-кмет 1 година след като го зае

Инж.Мария Палагачева напусна по собствено желание поста  на зам.-кмет на община Смолян от 16 август т.г. Според официалното прессъобщение от местната администрация, мотивът й е, че отива да  работи извън Смолян. Инж. Палагачева пое поста на заместник –кмет на 3 юли миналата година, след като предшественикът й арх. Георги Даскалов беше освободен след 9 месеца работа като ресорен заместник на Мелемов по строителството в общината. Така инж. Палагачева е вторият зам.-кмет, който напуска местната администрация за по-малко от 2 години.

„Смятам, че изпълних поетите ангажименти по отношение на инфраструктурните обекти, финансирани по оперативни програми”, каза инж. Палагачева и направи отчет на свършеното в ресора, за който отговаряше.

„Благодаря и на кмета Николай Мелемов за съвместната ни дейност. Работихме много добре”, гласи официалното съобщение от общината, цитирайки инж. Палагачева.

Тя допълва, че е работила добре с всички институции, както и със служителите в ресорните дирекции.

„Искам да и благодаря за огромната по обем работа, която свърши в нейния ресор, каза и кметът Николай Мелемов и допълни, че все още няма назначен човек на мястото на инж. Палагачева.

Източник: smolyan.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Видеа по темата

Още новини

Последни новини