Математици от ПМГ: Гордеем се с постиженията на ученици си!

Йорданка Коджабашева и Катя Чалъкова не скриха радостта си от представянето на своите ученици

Гордеем се с постиженията на нашите ученици, заявиха на среща с медиите днес преподавателите по математика в ПМГ "Ив.Вазов" Катя Чалъкова и Йорданка Коджабашева. Те разказаха за отличното представяне на седем от своите възпитаници в състезание в Стара Загора преди дни.

Както вече информирахме, 27 ученици от ПМГ "Иван Вазов" в Димитровград се върнаха с грамоти и награди от математическия турнир „Д-р Светлозар Дойчев". Той се провежда за пръв път и е на името на виден наш математик.

Сред отлично представилите се с пълен актив точки са ученици от пети, шести, седми, осми и девети клас. Това са Даниел Емилов, Валентина Емилова,Недена Николаева, Теодора Живкова, Милен Георгиев, Живко Бориславов, Марио Каменов.

Поредица от математически състезания предстоят за учениците, увличащи се по тази наука в Димитровград. Първото от тях е на 1 ноември, когато ПМГ "Ив.Вазов" ще бъде домакин на състезанието "Черноризец Храбър". Следват "Иван Салабашен" в началото на декември и Коледно математическо състезание в края на същия месец.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Отлично представилите се деца бяха лаконични в разказа си за успехите
Сред победителите има представители на различни класове

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини