Кметът показа етикета за добро управление на Община Димитровград

Кметът Иво Димов коментира връчването на етикета за добро управление на Общината преди два дни

Кметът Иво Димов показа публично днес наградата за Община Димитровград, получена преди два дни -етикет за иновации и добро управление.

Това стана в присъствието на шефовете на дирекции в тукашната администрация и директори на Общински предприятия в тукашната аднимистрация. На срещата присъства и зам.председателят на ОбС Димитър Петров.

Отличието представлява кристален многоъгълник, придружен от сертификат. То е било връчено на Димов от министъра на Регионалното развитие и благоустройството Десислава Терзиева на среща на местните власти в курорта "Албена".

В сертификата е посочено, че етикетът удостоверява постигнатото високо качество на управлението в Общината и ангажираността й да прилага европейски принципи за добро управление в периода 2013-2015 година.

За мен тази награда е много важна, защото е получена в конкуренция с много по-големи Общини, който имат по-голям бюджет и административен капацитет, коментира днес димитровградският кмет. Задоволство от получаването на наградата изрази и зам.председателят на ОбС Димитър Петров.

Кметът посочи, че подобен приз се връчва на Димитровград за втори път. Първият бе в миналия мандат, когато кмет бе Стефан Димитров. Димов благодари на администрацията, благодарение на която е постигната високата оценка.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Кристален многоъгълник е отличието етикет за добро управление, заедно със сертификат
На представянето присъстваха директори на дирекции в Общината и шефове на Общински предприятия
Сертификатът, придружаващ наградата

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини