Откриха официално новата зала на денс център "Галаксико"

Кметът Иво Димов подари на танцьорите от "Галаксико" нова табела, която те да носят по състезания

Нова табела с надпис "Денс център Галаксико" получиха танцьорите на хореографа Тихомир Митев по време на днешното официално откриване на ремонтирана зала за репетициип този следобед.

Церемонията събра в ремонтираното помещение много родители, деца, педагози, колеги на Митев от Детски и младежки център и други формации.

Церемонията бе наситена с купища багодарности. Такива получи кметът Иво Димов за направения с общински средства ремонт на стойност 22 000 лв. Благодарност имаше и за изпълнителя на реконструкцията бизнесмена Митю Вълчев за стореното много над тази сума.

Денс център "Галаксико" благодари на общинското ръководство за подкрепата в така нужния ремонт, това стори и представител на родителите на трениращите деца. От тяхно име говори Йорданка Влахова.

Поздравления към танцьорите и техния ръководител отправи Милена Иванова от Регионалния образователен инспекторат в Хасково и депутатът Владимир Митрушев.

Тихомир Митев благодари на общината и колегите си за подкрепата и обеща новата табела да придружи танцьорите след дни при участието им в танцов фестивал в Нови сад.

Сменена дограма, подова настилка, нови тоалетни, ремонт на таван и стени да само част от стореното по време на лятото в залата за репетиции на "Галаксико".

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Така изглежда ремонтираната зала на "Галаксико"
Кметът Иво Димов лична менче с вода, за да открие ремонтираното място за репетиции на "Галаксико"
Танцьорите благодариха на кмета Иво Димов за положените усилия
22 000 лв. струва ремонта на залата, каза Димов

От името на родителите на децата благодарности поднесе Йорданка Влахова
Гости от Регионалния образователен инспекторат посрещна Тихомир Митев

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини