Още разследвания срещу хора от ДПС, очаква Мехмед Дикме

Очаквам още разследвания срещу хора от ДПС. Тепърва ще излизат неща за хора, свързани с ДПС. Това заяви Мехмед Дикме в предаването „Тази събота" по БТВ.

Очаква се още доста интересни имена да излязат в публичното пространство, допълни той, но не пожела да разкрие повече информация.Тези ли хора, които са обвиняеми, са елита на турците и на помаците, попита Мехмед Дикме. По думите му не случайно на последните избори ДПС е загубило 200 000 гласа.

Всички останали партии са абдикирали, според него, от проблемите на българските турци и помаци и затова тези хора търсят подкрепа от ДПС. Партията започнала да се променя през 2002-2003, започнала да изменя на ценностите си- заменени били моралните ценности с икономически интереси.

ДПС е партия на простаците и селяните, това казвал през `92-ра Лютви Местан, по спомени на бившия земеделски министър. Тогава днешният председател на ДПС симпатизирал на СДС и дори смятал, че ДПС трябва да се забрани. Този коментар той направи по повод на снимката на Местан с българското му име Владимир Зидаров от началото на 90-те, обиколила Facebook.

Няма нищо лошо човек да промени възгледите си, посочи Дикме и предположи, че Местан е изживял своя катарзис. Ахмед Доган има историческа роля в прехода, той да бъде безкръвен, смята още бившият земеделски министър. Все още той определял кандидатите за депутати на ДПС. По повод случая с Христо Бисеров, според него, съмнението остава, защото не е излязал да обясни за какво става въпрос.

Източник: news.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини