Безплатни ски за децата до 12 години в Пампорово за Деня на снега

По повод честванията на световния ден на снега, от дружеството „Пампорово” АД обявиха безплатно ползване на лифтовите съоръжения за всички деца до 12 години в деня на снега - 19 януари 2014г. Това е третата безплатна инициатива на курорта, след безплатното ползване на лифтовите съоръжения за откриването на сезона на дата 7.12.13 и “Kids ski free” на 25.12.13 от началото на зимния сезон до момента, която цели да стимулира спортуването сред младежта, да подпомогне развитието на ски и сноуборд спорта в региона и да увеличи посетителите в курорта и близките градове.

„Пампорово” АД, Пампорово Фън парк и Вело парк Пампорово са подготвили разнообразни спортни събития, които да привлекат малки и големи. Още тази неделя, на 19 януари, Пампорово ще отбележи Световния ден на снега с редица занимателни игри, отборни и индивидуални състезания и атрактивни награди. За трета поредна година родопският курорт ще посрещне световния ден на снега с много сняг по пистите, отлично настроение и изобилие от занимателни игри. Всички гости в курорта, които се включат в състезанията ги очакват много изненади и награди.

Организаторите от „Пампорово” АД и Пампорово Фън парк са подготвили през целия ден отборни и индивидуални състезания, с атрактивни награди. Курортът планира да организира фрийстайл демонстрации във Фънпарк Пампорово и снежни състезания за деца, а за доброто настроение ще се грижат водещ и диджей.

Към момента Пампорово е единственият курорт в страната с близо 90% работеща ски зона с цели 15 отворени писти при +9˚С температура.  През последното денонощие има нов натрупан сняг на връх Снежанка, който вече е обработен и готов да бъде утъпкан от скиорите и сноубордистите в курорта. Всички лифтови съоръжения в курорта работят на 100%, с цел пълно обезпечаване на туристопотока.

Източник: smolyan.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини