Социалистите в Смолян с 11 номинации за депутати

Социалистите с декларация срещу назначенията в служебното правителство и „Протестна мрежа“

11 номинации за депутати, издигна Общинската конференция на БСП- Смолян след 3 часово заседание. Водещи на конференцията бяха Дора Янкова, член на Изпълнителното бюро на БСП и водач на червената листа в област Смолян и общинският председател адвокат Милко Гавазов. Номинациите ще бъдат гласувани на заседание на Областния съвет на БСП, което ще се проведе в сряда. На предстоящите на 5 октомври избори БСП ще се яви в коалиция под името „БСП – лява България“. Общо 8 ще са кандидат –депутатите на партията в Смолян. 

По време на конференцията бе направен отчет за работата на общинското ръководство и бе обсъдена политическата ситуация в страната и региона. Лидерът Милко Гавазов подчерта, че основната задача пред БСП е да върне лидерската си позиция в Смолянски регион. Дора Янкова също направи отчет за работата си като народен представител.

Общинската конференция на БСП подкрепи Декларация на Младежкото обединение. Младите родопски социалисти излязоха с обща декларация против управлението на страната и поредицата от скандални назначения в лицето на ваньо Танов и правосъдния министър Христо Иванов .



Източник: smolyan.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини