Сладката музикална комедия "Перфектен ритъм 2" (видео)

Премиерата в България е две седмици след американската, затова вече се знае що за надпяване е това. Саундтракът на  "Перфектния ритъм 2" се задържа доста дълго по върховете на Billboard Top Spot, а рейтингите на сладката музикална комедия са доста над средното - 7.2/10 в IMDb, 67% в Rotten Tomatoes и 63% според Metacritic. 

За да станат отново номер едно, Бека (Ана Кендрик) и другите момичета от „Белас“ започват усилена подготовка за Световните финали по акапелно пеене. Мисията е повече от невъзможна, тъй като американски отбор никога не е печелил толкова голямо и престижно състезание. А най-големите им врагове – немският отбор, са винаги една крачка пред „Белас“. 

Става дума за пеене, не за музикална индустрия, плейбеци, синтбеци или самплиране, а за това което могат тези момичета само с гласовете си. 

"Перфектният ритъм 2" е пълен с красиви жени и остроумни шеги, както и много музика, която със сигурност ще накара зрителите в киносалоните да искат да затанцуват заедно с „Белас“.

Освен Ана Кендрик, в "Перфектния ритъм 2" ще видим Елизабет Банкс в ролята на коментатора на надпявания Гейл и Ребел Уилсън, позната от „Нощ в музея: Тайната на гробницата“. Във филма участва и Снуп Дог.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини