Вече без прекачване на гара Първомай за пътуващите с влак

    Написано на ръка върху кариран лист е поставено новото разписание на влаковете в чакалнята на гара Първомай. Диспечери и работещи на касата все още не са сигурни точно как ще вървят влаковете от 0.00 часа на 13 декември 2015 година. Казват, че знаят не повече от обикновените пътници.

    За сега са сигурни че пътуващите за Димитровград и Пловдив вече няма да си разменят влаковете на гара Първомай. Освен това, всички влакове в посока Пловдив ще спират на I коловоз, а тези, които са в посока Димитровград- на II коловоз.

    Парадоксалното е, че в посока София ще има един директен влак, който тръгва от Първомай в 17.28 ч. А от София към Първомай ще има 3 директни влака. От гара Пловдив отказаха да коментират как е възможно това.

    Според разписанието в двете посоки от гара Първомай ще тръгват 28 влака, но 6 от тях няма да пътуват в неделя, а два и в събота.

    Да изчакаме и да си запишем окончателното разписание след седмица ни посъветваха работещи на гарата. Според тях ще е нужно време, за да се утвърди това разписание.

    За пътуващите от Пловдив има още една добра новина – последният влак тръгва от града под тепетата в 22.14 часа.

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини