Първи снимки на Sony Ericsson P5i (Paris)

Нови снимки на Sony Ericsson P5i (Paris) Blog.se-nse.net започнаха да публикуват серия от ексклузивни снимки на обсъждания отдавна комуникатор Sony Ericsson P5i, който според някои източници в момента се разработва под кодовото име Paris. В петък сайтът ще пусне още една снимка, на която ще бъде показан гърбът на корпуса на Sony Ericsson P5i. На най-новата снимка е показана QWERTY клавиатурата на телефона – тя е аналогична на използваната в Sony Ericsson M600i и Sony Ericsson P1i.

Достоверни сведения за техническите характеристики на Sony Ericsson P5i (Paris) досега няма. Според някои предположения той разполага със сензорен дисплей с резолюция 800 х 480 пиксела (WVGA) или 640 х 480 пиксела (VGA), 5-мегапикселна камера с автофокус, допълнителна камера за видеотелефония, A-GPS, Wi-Fi и Bluetooth модули. Телефонът е създаден на база UIQ 3.3 и ще се доставя в комплект с програмите Google Maps, Opera Mobile 9.5 и WayFinder 7.0.

Очаква се Sony Ericsson P5i (Paris) да бъде анонсиран през следващите няколко седмици и да се позиционира като флагман на UIQ-телефоните на Sony Ericsson.

img1
Източник: tehnozona.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини