Супер миниатюрна имитация на Nokia N95

Nokia N95 определено е популярен образец за имитации, но обикновено резултатите са със същите тромави размери като оригинала. Не е такъв случаят с Leady MM95, който безпроблемно се побира само върху дланта ви и включва FM радио с възможности за запис по график, 1.3MP камера (е, тук разликата с 5-те мегапиксела на N95 наистина е огромна), поддръжка на 6 езика, четец на електронни книги, microSD слот, Bluetooth и двубандов GSM, което би трябвало да бъде повече от достатъчно в голяма част от Европа и Азия, стига да не разчитате на особен трафик на данни.


Устройството дори е в същия форм-фактор и повтаря дизайна на оригинала практически перфектно, като се предлага в огромна гама от разцветки, така че е чудесно средство за притежателите на истинския N95 да се пошегуват с приятелите си.

Честно казано, като телефон функционалността на тази играчка е повече от съмнителна, но вероятно вашият първокласник просто ще се влюби в него - и ще предизвика искрената завист на съучениците си. В Ebay моделът се предлага за $170, но с известно ровичкане можете да го откриете и за по-прилична сума от шведския дистрибутор на CECT.
Източник: tehnozona.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини