Първи официални снимки на новата „седмица” на BMW



В редица интернет форуми се появиха снимки на новото BMW Серия-7, за които се твърди, че са първите официални снимки на колата.

Както се очакваше колата е взела някои елементи от стила на концепцията CS, включително новите диодни елементи във фаровете, огромната радиаторна решетка и по-разлетите задни светлини.

Още от сега може да се предполага, че задната част на колата ще предизвика противоречиви коментари. Както всъщност беше и при появата на сегашната „седмица". Не може да се отрече обаче, че като цяло, сега представеният дизайн е доста по-елегантен. Все пак промените във външността не са така радикални, както би могло да се очаква.



В същото време промените в техническата част наистина са големи. Знае се, че разстоянието между осите сега е по-голямо, следата е по-широка. Новата „седмица" ще се предлага с редица нови двигатели, включително и в хибридна версия. Новият бензинов би-турбо V8, който видяхме за първи път при кросоувъра Х6, сега ще се предлага и със Серия-7.



Същото важи и за новата автоматична скоростна кутия с осем степени ZF, както и за диференциалът разпределящ въртящия момент между двете задни колела при завой. Колата ще бъде оборудвана с най-новите системи за безопасност, включително с новото поколение радарен круз-контрол, системата за предупреждаване на водача при непреднамерено напускане на лентата за движение, новата система за нощно виждане с предупреждение за пешеходци и скорост на движение и др.



Новата Серия-7 на BMW ще бъде представена официално този месец, премиерата ще бъде на автомобилния салон в Париж тази есен, а веднага след това ще започнат и продажбите в Европа.
Източник: automedia.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини