Първи национален порнографски канал - официално в Канада

Канадската комисия по телевизионно и радиоразпръскване (CRTC) одобри създаването на порнографския канал Northern Peaks, съобщава CTV.

Каналът е на канадската компания Real Productions, която обещава уникална продукция, използвайки за създаването и обичайните персонажи: "студенти, домакини, секретарки, инструктори, но без порнозвезди".

По думите на президента на компанията Шон Донели (Shaun Donnelly), каналът няма да се ограничава от изискването на комисията 15 процента от продукцията да е направена в Канада. "Ние искаме да станем канадски канал за възрастни и 15 процента няма да бъдат достатъчни", - заявил той пред Reuters. Донели обещал, че поне половината от предаванията и филмите по канала ще бъдат канадско производство.

Преди да стартира излъчването каналът трябва да получи лиценз от CRTC, който комисията дава само при условие, че Real Productions намери кабелен оператор Northern Peaks, който да транслира канала в близките 3 години. По думите на Донели, интерес към проекта вече са заявили всички големи канадски кабелни мрежи.
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини