Вили Марковска "подари" 5 шева на Наско

Орлин и Илияна Раева поведоха във временното класиране на Dancing Stars. Двамата заложиха на джайв и успяха да вдигнат публиката в залата на крака, като накараха журито да им постави най-високите оценки - по 3 десетки.
Второто място си разделиха Нети и Виолета Марковска. Въпреки страхотните си хореографии двете грации не успяха да убедят членовете на журито, че танците им заслужават по три десетки и с общо 28 точки заеха втора позиция. Причина за по-слабото представяне на Вили Марковска и Атанс Месечков беше, че актрисата контузи по устата партньора си по време на репетициите преди шоуто. Наско трябваше да бъде зашит с общо пет шева непосредствено преди излизането си на дансинга.

След перфектно изпълнено танго журналистката Елена Йончева застана твърдо на трета позиция. Въпреки специалната схема на заучаване на танца и перфектното свирене на струнния квартет Hypnotic, Галена Великова забеляза, че в тангото на двамата липсва емоционалност, което доведе до получаването на три деветки от журито.

След като получи втори шанс от зрителите и журито миналата седмица, Аня Пенчева не успя да се пребори за челна позиция, въпреки че Нешка Робева сподели, че за първи път вижда истинската жена в танца на актрисата. Тя и Рангел Спиров обаче заеха четвъртата позиция в класирането.

Веднага след актрисата в подреждането на двойките своето място зае Божидар Искренов - Гибона, който за първи път имаше шанс да коментира сам своето изпълнение. Типично в свой стил Гиби сподели, че е абсолютно феноменален в танца си.

Поп-фолк дивата Алисия не успя да впечатли журито с изпълнението си, а най-разочарована от изпълнението й остана Нешка Робева. Владо Божилов защити певицата като сподели, че едва ли има танцьор, който не допуска грешки при танцуването на джайв. Алисия и Наско Гендов заеха предпоследното място в таблицата.

Въпреки, че за пореден път Мамалев подкупи журито с луканка, танцът му отново предизвика повече шеги, отколкото сериозно отношение. След изпълнението на двойката Божилов заяви, че ще предложи на световната федерация по танци да въведе нов стил - "Мамалев". Така актьорът зае последната позиция в класирането и ако не получи достатъчно зрителска подкрепа, ще трябва да се бори за място в шоуто по време на елиминациите в четвъртък.

В края на вчерашния лайв на сцената на Dancing Stars се качиха суперзвездите от Stereo MCs, които оставиха гостите в залата без дъх с изпълнението на последния си хит Black Gold.

В четвъртък четирите двойки с най-малка зрителска подкрепа ще се изправят една срещу друга в поредните елиминации. Само след две седмици пък водещите Радост и Тодоро Колев също ще демонстрират танцовите се умения.
Източник: yellow.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини