Милионери пестят от любовници заради кризата

Според анкета, проведена между американските милионери, на фона на финансовата криза състоятелните хора са започнали да икономисват в разходите по издръжката на любовниците си, съобщава The Times.

Резултатите от изследването на психолога Алън Принс сочат, че 80% от представителите на американския елит , планират да поднесат на любовниците си по-скромни коледни подаръци.

Анкетата била проведена сред 50-60 годишни богаташи със състояние повече от 20 млн. долара.

Мъжете поразително откровено, с елемент на хвалба, разказали за интрижките си, но изразили тревога, че няма да могат да издържат любовниците си по начина, по който са свикнали.

За приятното общуване с жените богаташите плащали от 200 хил. до 1 млн. долара годишно.

"Това са предимно работохолици. Те се виждат с любовниците си веднъж в месеца и плащат много пари за наема на жилището им, за фризьори и почивки. Сега, когато средното американско семейство живее с 48 хил. долара годишно, целесъобразността на подобни разходи започва да става съмнителна", обяснява Принс.

Конкретните резултати от анкетата са следните: 12% от запитаните ще изоставят любовниците си най-вече за да икономисат средства, а две трети от тях, които имат любовна връзка над три години - ще съкратят разходите си.


Източник: dnes.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини