Отново има ухажване на Ахмед Доган

Задържането на кмета на Перущица е активно мероприятие. Всичко е пълна измислица и абсолютен балон”, коментира по Нова телевизия заместник-председателят на ДСБ Атанас Атанасов. 

„Аз знам как работи прокуратурата в Пловдив, тя е най-вярната прокуратура на Сотир Цацаров”, каза още Атанасов. 

„Има причина за цялата тази работа. От няколко месеца в България всичко е избори. Бойко Борисов и Цветан Цветанов се страхуват, че не им стигат гласовете. През август месец Борисов, Цветанов и върхушката на ГЕРБ употребиха всички средства,с които разполагаха, да ни убедят нас, ръководителите на ДСБ, че трябва да се явим заедно на изборите. В централата на ГЕРБ се работи трескаво, направени са сметки и гласовете не стигат кандидат на ГЕРБ да стане президент”, коментира Атанасов и добави: „Брутално се атакува ДСБ, защото отказахме да се явим заедно на изборите”. 

 „Бойко Борисов и Сотир Цацаров са гръб в гръб. Борисов направи всичко необходимо да запази властта на Цацаров и да няма съдебна реформа. Цацаров е основен законотворец в държавата в областта на съдебната власт и наказателното правораздаване. През депутати от ГЕРБ се внасят много законопроекти, които укрепват неговата власт”, каза още Атанасов.

„Днес в България корупция е само тази далавера, в която ГЕРБ не участват”, заяви той. 

 „Отново има ухажване на Ахмед Доган. Има неща, които отново се пропускат. Вчера излезе информация, че му уреждат допълнително пристанище на „Росенец”. Макар и сделката с Царските конюшни доста да мирише,  главата на областният управител на София беше отрязана в услуга на ДПС”, смята Атанасов.

„Ние сме заявили много отдавна, че ще работим за нов политически субект, каквото и да означава това. Държавата се нуждае от нов политически субект”, каза още Атанасов.

Източник: http://fakti.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини