Четири биса за „Оркестър Титаник” на Дамян Тенев, Христо Бойчев аплодира спектакъла в Хасково

Изображение 1 от 2

    Успешна работа. Със сигурност това е най-малко, което  може да се каже за свършеното от режисьора дебютант Дамян Тенев и актьорите в екипа му, които изработиха „Оркестър Титаник” под шапката на Хасковския театър „ Ив. Димов”, поне що се касае от гледна точка на зрителя.

    Петър Влайков, Красимир Митев, Пламен Петков и Станислава Николова, Емануил Костадинов и Иванка Шекерова, които влязоха под кожата на героите си: Доко, Мето, Луко, Любка , Хари и на Съновидението, а публиката ги извика четири пъти на бис.

    За работата му върху комедията на абсурда, която е дипломна  в НАТФИЗ за Дамян Тенев като режисьор, иначе познат на публиката в Хасково от предходните му превъплъщения като актьор в много пиеси, изработени тук и от гостуващи, аудиторията писа шестица.

    Тежката дума за представянето му в новото амплоа обаче ще бъде от специалистите през октомври.

    След хасковската премиера на пиесата в сряда вечер, на 21-ви септември - публика на крака и 15-минутни аплаузи, цветя на сцената за екипа, и емоционално върнати към публиката лично от автора на пиесата Христо Бойчев, следва погледа на журито, което ще оцени новия път, по който е поел  актьрът-режисьор.

    Красимира Славова 

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини