ESET NOD32 “проговаря” и на български

Българската версия на решенията за защита на ESET вече е достъпна за всички, които искат да разбират антивирусната си програма

Дългоочакваният превод на ESET NOD32 и ESET Smart Security е плод на многогодишни разработки и показва стремежа на специалистите в проактивната защита да предоставят по-комплексно решение, максимално близко до потребителите на българския пазар, информират от компанията. В работата по българската система участва и екипът на компанията Хай Компютърс, която е изключителен представител на ESET за България.


Много от проблемите, които възникват при работата с дадена програма, са породени от факта, че потребителите не винаги разбират съобщенията и предупрежденията на системата. Ако ESET NOD32 говори на познат език, потребителите ще могат много по-лесно да избират подходящите настройки и да реагират адекватно на съобщенията на приложението, аргументират усилията си специалистите.
Според Хай Компютърс, системите за защита на ESET са изцяло преведени на български език. T.e. преводът включва не само интерфейса и системните съобщения, но и секцията за помощ, обучителните материали и инсталационната документация, а от тях могат да се възползват както домашните потребители, така и корпоративните клиенти.
Продуктите ESET NOD32 и ESET Smart Security на български език са достъпни за даунлоуд и могат да бъдат свалени от тук.
Източник: pcworld.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини