1060 лева събра благотворителният турнир Смолян къп за каузата на Атанаска

Изображение 1 от 2

    Благотворителният футболен турнир Смолян къп събра хора от Смолян, Чепеларе, Мадан, Рудозем и Широка лъка, обединени зад благородната кауза „Да помогнем на Атанаска Тарашева в тежката битка, която води”. Участие взеха 15 отбора и над 120 души, изиграха се 25 мача. Заедно те успяха да съберат 1 060 лв., които ще бъдат преведени по сметката на Атанаска Тарашева от гр. Девин.

    „Независимо от времето никой не се отказа, дори не предложи турнирът да се отложи или да се прекрати. Родопчани за пореден път показаха, че имат огромни сърца и че планината ражда Човеци! Адски щастлив съм, че вчера и днес видях много добри хора, които оставиха своите ангажименти и близки, за да помогнат на някого, когото дори не познават, именно това е истинското доброволчество! Както старите хора казват, направи добро и го хвърли в морето! Благодаря Ви добри хора!” – това коментира в профила на групата Смолян къп един от основните организатори Антоан Шотаров.

    Футболният турнир се проведе на Велика събота, на терена на стадион „Смолян” със съдействието на община Смолян, разрешила безвъзмездното използване на спортните съоръжения. Дарение е направила и фирма „Михалково”АД.

    В дните на Христовото Възкресение, всички вие – читателите на СмолянБгвести, също може да отворите сърцата си. Семейството на Атанаска е благодарно за всяка подкрепа.

    Банкова сметка: 

    BIC TTBBBG22 - SG Експресбанк 

    IBAN BG44TTBB 9400 1526 3284 47 

    титуляр Альоша Тарашев - баща 

    18-годишната Атанаска има мечта, и тя е да оздравее!

    СмолянБгвести

    Източник: Smolyan.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини