Добри хора събраха за два дни 853 лева в помощ на Атанаска

Изображение 1 от 4

    Любо Киров и Д2 посветиха песен на болното от Сарком на Юинг момиче

    Благотворителни инициативи в рамките на два дни успяха да съберат общо 853.56 лева в помощ на 18-годишната Атанаска Тарашева от Девин, която се бори с рака и в момента е на лечение в турска клиника. Благородни дами от Смолян - Вероника Узунова, Татяна Беловска, Люба Ангелова организираха благотворителен базар на Амфитеатъра, който отвори час и половина преди концерта на Д2 и Любо Киров и продължи и по време на целия концерт. Накрая Любо Киров и музикантите от Д2 посветиха песен на Атанаска и призоваха присъстващите да отворят сърцата си и да дарят, колкото могат в помощ на болното момиче. Организаторите на базара благодарят на музикантите за подкрепата! Базарът беше организиран със съдействието на община Смолян, а събраните средвства от него са 648 лева и 71 стотинки.

    Кутия за дарения беше поставена на площада в Чепеларе и по време на Празника на хорото. В нея са събрани 204 лева и 85 стотинки.

    18-годишната Атанаска Тарашева се бори с ужасния Сарком на Юинг и за лечението й спешно са нужни още средства. Който може нека да помогне! И нека стореното добро се върне към вас стократно!
    Банкова сметка: BG44TTBB94001526328447
    Експрес банк
    Титуляр: Альоша Тарашев-баща.

    Източник: Smolyan.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини