Днес гледайте отново на живо сесията на Общинския съвет - само на Smolyan.bgvesti.net

Днес от 14 часа новинарският сайт Smolyan.bgvesti.net отново ще ви направи свидетели на заседанието на Общинския съвет в Смолян.

В дневния ред са включени за разглеждане 23 точки. Сред тях са удостояване на Школа по народно пеене "Китка виена" при НЧ "Кирил Маджаров-1866" - кв. Устово със Златен плакет на Община Смолян, награждаване на образователни и културни институции, приемане на Наредба за условията и реда за настаняване и ползване на социални жилища в Община Смолян, определяне на наемни цени на общинските социални жилища, разглеждане на участие на общината в европроекти, изменение и допълнение на Правилника за организацията и дейността на Общински съвет, неговите комисии и взаимодействието му с общинска администрация.

В проекта за дневен ред не присъства точка за бюджета на Община Смолян за тази година. Но пък на същия 30 май, но от 17.30 часа кметът Николай Мелемов е насрочил обществено обсъждане на бюджета. Едва след като то мине, бюджетът ще се разглежда на заседание на Общинския съвет.

Проследете сесията онлайн в секция Мултимедия, на адрес http://www.smolyan.bgvesti.net/ .

СмолянБгвести

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини