Осем отбора се състезаваха в открит турнир по стрелба с пистолет за празника на МВР

Изображение 1 от 2

    Във връзка с честването на професионалния празник на служителите от МВР – 5-ти юли, в ОД МВР – Смолян на 03.07.2017 г. се проведе открит турнир по стрелба с пистолет между осем отбора от по трима участника: служители от РУ от областта, 101-и Алпийски батальон, Окръжна прокуратура и сектор „Охранителна полиция“ на ОД МВР Смолян. Класиралите се получиха специални грамоти, изработени от ОД МВР – Смолян, както и купи, осигурени от спортен клуб “166-Смолян”, при РУ-Смолян. Те бяха връчени от зам.-директора на ОД МВР – Смолян комисар Димитър Ежев на победителите.
    Класиране за отборна стрелба:
    I – РУ - Мадан
    II – РД ГП - Смолян
    III – РУ - Смолян
    IV – РУ - Чепеларе
    Класиране за индивидуална стрелба:
    I – Георги Табаков - служител от РДГП - Смолян
    II – Николай Иванов - служител от РДГП - Смолян
    III – Динко Мустански - служител от РУ-Мадан
    IV – Никола Кермедчиев - служител от РУ-Смолян

    Във връзка с празника във всички Районни управления в област Смолян днес се проведе „Ден на отворените врати“. На гостите бяха показвани патрулните автомобили, технически и помощни средства, кабинета на началника, помещенията за задържане и за полицейска закрила на деца, оперативната дежурна част.

    Празникът на МВР даде повод и за награди. За проявена инициативност, постигнати високи професионални резултати при изпълнение на служебните си задължения 50 служители на ОД МВР – Смолян са наградени с отличие “Писмена похвала”, от тях 20 от Директора на ОДМВР – Смолян, 16 са наградени от началници на РУ при ОД МВР Смолян и 14 – от началници на сектори и групи на ОД МВР Смолян. Повишени в категория и длъжност от директора на ОД МВР – Смолян старши комисар Николай Димов са 10 служители на дирекцията от цялата област.

     

    Източник: Smolyan.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини