Беливанов проговори в отворено писмо за кризата: Не се дистанцирам от ГЕРБ, а от Делян Добрев, който създаде напрежението в Хасково

„Не се дистанцирам от ГЕРБ, а от Делян Добрев, който създаде нелепо напрежение в община Хасково“. Това призна кметът Добри Беливанов.

След шест дни мълчание и цял съботен ден в игра на котка и мишка с медиите градоначалникът на Хасково най-после реши да даде обяснение за кризата в управлението на общината и за действията си или по-скоро – бездействията. Направи го в отворено писмо до министър-председателя и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов, до председателя на парламентарната група на партията Цветан Цветанов, адресирано е и до предс. на УС и до изпълнителния директор на Националното сдружение на общините в България Даниел Панов и Гинка Чавдарова, както и до предс. на ОбС на Хасково Таня Захариева. В писмото си Беливонов посочва, че кадруването е сред основните проблеми за напрежението.

Публикуваме пълния текст на отвореното писмо, без редакторска намеса

Кадруване, интереси и симпатии стоят зад създалото се напрежение в град Хасково. Назначението на ръководни административни кадри в общината трябва да става след проведени законни, прозрачни конкурси съгласно Закона за държавния служител. Това не е лична моя прищявка или субективна преценка, а действие за съблюдаването на закона.

Аз съм кмет на гражданите на Хасково и желая да управлявам с екип, чието назначение не е в нарушение на закона. Прозрачността в управлението и ясните критерии за назначенията в общината са едни от целите на едно демократично и честно управление. Чисто партийните, семейни и приятелски назначения не са подходящи за постигане на тези цели, така че не е допустимо установяването на монопол в ръководството на общината. Няма да коментирам препоръчаните от Делян Добрев назначения нито в община Хасково, нито в енергетиката, за които излезе информация в медиите. Ако Хасково е малък район и в управлението трябва да има приоритетно негови близки, то и секторът енергетика ли е малък?

Възложих провеждането на кадровата политика на заместник – кметовете и на съответните комисии и сега съжалявам за това. Научавам, че напускащите заместник кметове ще се върнат на по-скъпо платените си предишни длъжности, съжалявам само, че не са усетили моето уважение и респект към жертвата им за Хасково. Надявам се на тяхно място да дойдат също достойни хора и добри професионалисти.

След като отмених опорочените конкурси на 21 септември, на 22 септември излезе статия, че ГЕРБ ми искат оставката, а след това и местната структура на ГЕРБ излезе с осъдителна декларация, на която аз вече отговорих. Управлението в Хасково е успешно и смело заставам зад тези си думи. Постигнати са много успехи и всички те са плод на екипна работа. Разчитам, че всички поръчки са възложени законосъобразно. Горд съм, че сме сред първенците в санирането. Неприятно е, че заради един изкуствено създаден конфликт относно конкурсите за назначения, обществото ще гледа с недоверие на цялостната дейност в общината. Дадохме повод на опозицията да ни атакува.

Избран съм с подкрепата на ГЕРБ, изпълнявам политиките на партията, самият аз съм от ГЕРБ, член на общинското ръководство на ГЕРБ и като кмет на всички граждани трябва да съблюдавам закона, в това число и относно назначенията в община Хасково. Смятам също, че именно заради подкрепата на партия ГЕРБ трябва да пазим доброто име и да пресичаме практики, които уронват престижа и доверието в политическата ни сила.

Управлението на ГЕРБ има силно изразена визия и цели, и функционира в отличен синхрон и скаченост с всички местни административни единици. В тази връзка, аз с моето управление продължавам да стоя твърдо зад политиките и принципите на ГЕРБ. Ще работим за оптимизирането на процеси и проекти, забавянето на които отбеляза Цветанов, до колкото тези процеси са зависими от технологични и законови срокове.

Отдавна съм във властта и уважавам всички партии, включително и БСП в качеството ѝ на градивна опозиция. Не съществува цена, която може да купи убежденията ми. А и от БСП никога не са се опитвали да сторят това, защото добре ме познават. Споменатият от Добрев, Иван Стаматов не зная да е от БСП, познавам го от много години. Лично аз не участвам в процеса по възлагане на обществени поръчки, за това съм упълномощил зам.-кмета Консулов.

През 2003 г. Делян Добрев беше назначен в областна управа на Хасково, на която бях главен секретар. Той бе младеж, завършил в САЩ и се справяше добре. В момента съм наскърбен от поведението му. Наскърбен съм като баща, а не като политик. Отдавам поведението му на емоцията, начина му на мислене и амбициите му за упражняване на влияние.

Обвинен бях, че имам любовница на 35 г. Аз съм на 71 г. , а спряганата любовница беше финансов контрольор – уволних я, за да им угодя и да покажа, че грешат. Сега съжалявам, че заради клевети уволних един добър служител. Друга любовница се оказа дама, с която през 2016 г. съм бил на море. Любовницата беше всъщност дъщеря ми…

Връщам се от пътуване, на което бях заедно със зет ми, който шофира автобуса. Ако не бях на автобусна екскурзия, може би щях да успея да се върна още в понеделник. Бил съм абдикирал в петък, 28. 09. ?! Всъщност, имаше непредвидена ситуация и престоят ни се удължи с един ден – трябваше да пристигнем в четвъртък, екскурзията беше седемдневна. Изтече видео материал, че се снимам като забележителност до автомобил с марка Бентли. Вижда се, че ме снима именно зет ми – съпругът на дъщеря ми. Вижда се също и, че ни наблюдават и снимат от черна луксозна лимузина… Това поражда въпроса кой е изпратил снимащите и с каква цел. И не е ли всъщност това една добре режисирана ситуация?

Аз не се дистанцирам от ГЕРБ, а от Делян Добрев, който създаде нелепо напрежение в община Хасково. Един човек да каже, че той е издействал от централното управление едно или друго нещо, е обидно за екипа ни, най-малкото, че ГЕРБ има още двама депутата от Хасково. Начинът, по който реагира Добрев на конкурсите показа, че истинската му цел е била да кадрува и ръководи община Хасково, а аз само да бъда фигурант – фасадата, зад която друг реди събитията, без дори да мога да спра незаконните назначения. Това е обидно.

Последните медийни изяви показват, че с опитите за омаскаряването ми се дискредитира управлението на ГЕРБ. Разбира се, че има наболели проблеми в града, решения се търсят, процесите са започнати, добри неща се случват. Разчитам на подкрепа от страна на централната власт и на мъдростта на министър-председателя Борисов. Имам силата и волята да довърша мандата си в името на доброто за Хасково и съгражданите ми. Целя ефективност, прозрачност и законосъобразност – принципи, които съм следвал през целия си живот и които не бих нарушил.

Дали действия на насаждане на антагонизъм ще спомогне за утвърждаване

принципите и авторитета на ГЕРБ? Дали всичко това е в полза на гражданите, които са ни гласували доверие? Нека разумът да надделее, за да се фокусираме върху разрешаване на важните и наболели проблеми в Хасково и страната ни.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (73)

  • 1
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
    • Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара, натиснете тук
    • Да
      ДА БЕ ДА
      118 -45
      20:52, 30 сеп 2017
      През диктатa на Иванов Хасково намаля с над 6000 души,, а Хасковска област намаля с над 40 000 души ТОВА СЕ НАРИЧА МОР
    • Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара, натиснете тук
    • Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара, натиснете тук
  • 2
    Го
    гост
    241 -30
    20:05, 30 сеп 2017
    Това е истината! Браво на кмета, че има смелостта да я каже!
    • Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара, натиснете тук
    • Si
      sisi
      23 -69
      21:44, 30 сеп 2017
      Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара, натиснете тук
    • Гь
      Гьотере видял
      4 0
      13:55, 2 окт 2017
      Г-н Беливанов прави голяма грешка като се дистанцира само от Делян Добрев. Коренът на злото е във върхушката на ПП ГЕРБ, която модифицира моделът КОЙ и се сдружи с Пеевски. Делян Добрев е поредният бушон, който ще бъде пожертван в името на благоденствието на върхушката на ПП ГЕРБ!
  • 3
    Ал
    ала бала
    147 -15
    20:12, 30 сеп 2017
    Това е човек шахматист. Винаги е с един ход напред! Чакайте си оставка!
    • Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара, натиснете тук
  • 4
    Bl
    blabla
    84 -23
    20:13, 30 сеп 2017
    Мдаа, не съм се излъгал. ОСТАВКА няма да има. Всичко беше един добре замислен ЦИРК, в който ние жителите на Хасково, играхме ГЛАВНАТА роля на МАЙМУНИ.
  • 5
    Fi
    fifi
    149 -17
    20:19, 30 сеп 2017
    Така е г-н Беливанов,всички го виждаме това .Само,че дано да не Ви дострашее да освободите тези които подадоха оставки
    • Го
      гост
      162 -23
      20:23, 30 сеп 2017
      Чакаме гомямата чистка и пълен напред, Хасково! Браво Добри!
  • 6
    Ма
    мастикаджия
    172 -15
    20:24, 30 сеп 2017
    Бай Добри,добре го каза.Оня келеш,Добрев да си стяга куфарите и да ходи в Горна Оряховица,където Тенчо Лилянов прави площада.Да му стане технически ръководител.
    • Са
      Саниран
      43 -2
      08:46, 1 окт 2017
      Именно фирма от Горна Оряховица санира бл.14 в Орфей. пък техническия с кола на Еко Традекс груп- нямало шуробжанащина , а €
  • 7
    Ма
    Марин Иванов
    187 -22
    20:33, 30 сеп 2017
    Чест и почитания, господин Беливанов, вие сте достоен човек! Гражданите на град Хасково стоим зад вас и вашите действия!
  • 8
    Ни
    НикМик
    196 -21
    20:36, 30 сеп 2017
    Браво на кмета! Опълчи се срещу шуробадженащината, която му ср налагсше уж от ГЕРБ, но всъщност само от един - Д. Добрев. Всички видяхме и мръсните, жалки и безуспешни трикове, използвани за опорочаването нс Беливанов. Няма да стане! Хасково стои зад своя кмет! Сега Борисов да реши, как да постъпи с Делянчо, че доста голямо петно върху партията остана след осирането му.
  • 9
    Ел
    Елица
    161 -23
    20:38, 30 сеп 2017
    БРАВО НА Кмета! Бъдете силени смел и Бог да е с вас!
  • 10
    Пе
    Петя
    37 -22
    20:45, 30 сеп 2017
    Боже,много шум за нищо,голям театър беше и ще продължи.Наистина на маймуни ни направиха.Но ще дойде пак време за избори и тогава всички ще видят"когато гръм удари,как ехото заглъхва."Че администрацията не работи,че посредственост, некомпетентност,високо самочувствие,безхаберие и далавера са движещи и при Г.Иванов,и сега,че има нужда от промяна и прочистване,виждаме всички.Ако политическите партии искат да оцелеят ще трябва да направят тая промяна,или по-лесното - да започнат да събират пари за купуването на следващите избори.Дано прогледнат,иначе нищо хубаво не ни чака.
  • 11
    Rr
    Rrrrrr
    126 -19
    20:48, 30 сеп 2017
    Браво, ние сме с теб. Както винаги честен и открит.
  • 12
    До
    До хасково нет
    32 -59
    20:59, 30 сеп 2017
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
  • 13
    Фк
    ФК Монако
    106 -17
    21:02, 30 сеп 2017
    Точно така кмете ,общината и трябва обезпаразитяване от тези вредители.Ние сме с теб и те подкрепяме.
  • 14
    Ел
    Елица
    71 -15
    21:02, 30 сеп 2017
    Мислите,че Кмета е дементен ли. Или така ви оттърва да не признаете, че всичко което казва е така.
  • 15
    Цв
    Цветан Цветанов
    61 -11
    21:06, 30 сеп 2017
    "...изтъкна, че ПП ГЕРБ ще търси рестарт в някои от своите организации в страната, където са констатирани слабости и даде за пример Хасково и Ботевград."
    Ха дано, ама надали!
  • 16
    Зн
    Знаещ
    21 -58
    21:10, 30 сеп 2017
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
  • 17
    Ед
    Един от Вас
    66 -8
    21:12, 30 сеп 2017
    Пълен майтап!Кой на кого вярва и изобщо някой вярва ли на някого?Всички знаят истината каква и кой разпределя баницата,кой управлява града и,че кмета е безгласна буква.Само си мисля,как един обикновен сервитьор може да стигне до това състояние,почти се самозабравил,играейки с всички ,които са на власт.НО
    ТОЙ Е БУШОНА,след него няма никой.Избирателите лапайте ..... и да сте готови за новите избори и пак гласувате по "съвест".Господ да ни е на помощ!
  • 18
    Зн
    Знаещ
    27 -51
    21:13, 30 сеп 2017
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
    • Bl
      blabla
      72 -7
      21:48, 30 сеп 2017
      Първо беше Иван Стаматов, сега Минко Ангелов. Защо вие ГЕРБаджий вечно си измивате ръцете с другите. Защо никога не застанете с лице, и не поемете отговорност(а се криете вечно аад някого или нещо. в случая се скрихте зад писмо). Веднъж чеше сърбяхме кашата на Минко Ангелов, и при това САМИ(резултатите от местните избори 2015 говорят.). Но въпреки това имаме достийнството да си признаем грешката. Сега е ваш ред да си сърбате кашата, но ви се иска да имате и компания на трапезата. БЛАГОДАРИМ, но не сме гладни
  • 19
    Ма
    МАНГО
    80 -11
    21:16, 30 сеп 2017
    Напишете Александър Добрев в нета и ще ви стане ясно кой е Д.Д.
    Напишете бивши управници на ВиК - Хасково и от коя партия са назначени.
    И ще ви стане ясно, че няма ГЕРБ, няма БСП, няма ДПС - всички са една клика, които си прехвърлят едни бюджетни и европейски пари.
  • 20
    Gr
    Grajdanin
    27 -64
    21:25, 30 сеп 2017
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
  • 21
    Si
    sisi
    24 -60
    21:25, 30 сеп 2017
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
  • 22
    Si
    sisi
    25 -65
    21:30, 30 сеп 2017
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
  • 23
    Gr
    Grajdanin
    26 -53
    21:33, 30 сеп 2017
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
    • Ма
      Марин Иванов
      17 0
      09:23, 1 окт 2017
      Партията не е един човек, в слудая Делян Добрев.
  • 24
    55
    5555566
    59 -19
    21:33, 30 сеп 2017
    Винаги съм гласувала на избори за народно събрание за ГЕРБ, но на местни избори никога за тях и то именно заради местното ръководство на ГЕРБ.
  • 25
    Si
    sisi
    24 -47
    21:33, 30 сеп 2017
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
  • 26
    Si
    sisi
    24 -47
    21:41, 30 сеп 2017
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
  • 27
    Si
    sisi
    21 -53
    21:52, 30 сеп 2017
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
    • Ни
      НикМик
      47 -9
      22:06, 30 сеп 2017
      Сиси с кого си говориш? Няма никой. Успокой се и си лягай. Утре всичко ще бъде наред.
  • 28
    Ха
    Хасковлия
    82 -22
    22:02, 30 сеп 2017
    Браво бай Добри....
    Гербадгййските мишоци се наиграха....
    Не ети е лесно, но с тея малоумници е така....
    Достоен отговор....
  • 29
    Дя
    Дядо в Монако
    22 -48
    22:20, 30 сеп 2017
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
  • 30
    Аз
    аз
    23 -12
    22:29, 30 сеп 2017
    Пий си хапчетата......дано ти помогнат...
  • 31
    Съберете се пред общината,тропнете едно прощално хоро/нали играхте след победата/ и оставете човека да работи.Може би след изборите някой запита Добрев защо той не се кандидатира за кмет-отговора беше-аз съм политик,не искате ли да имате една солидна опора в София?А той искал хем да е политик,хем да е и кмет. Има една поговорка-прекаления светец и на господ не драг!След встъпването на Беливанов,Добреви-баща и син всеки божи ден тичаха при кмета.Даже се питахме Делян кога е в парламента?Е нагласи близки и приятели,баща и дъщеря,майка и син зам.кмети тн,но до тука.Пущай се от хорото момче,стана за смях!
  • 32
    11
    1111
    37 -8
    22:44, 30 сеп 2017
    и братовчедката на сватята е нагласена на общинска софра. И двете без образование
  • 33
    Ба
    баба ТоЯга
    49 -12
    22:47, 30 сеп 2017
    Всичко си казаха тия малоумници, нападайки Беливанов. И майчиното си мляко даже ще кажат, щото не им е угоден. Те на тях си вредят. Защо се крихте досега, бе ? Къде бяхте - на майната си, и защо не ги казахте тия неща, ами сега ? Или мислехте, че ще ви се размине. Спотайвахте се като ****** В ГАЩИ и сега проговорихте. Мислете с тиквите си , кауни , а не с интимните си части !
  • 34
    Су
    СУДЖУК
    78 -11
    22:55, 30 сеп 2017
    БРАВО КМЕТЕ !

    Продължавай с мъдрост и бъди решителен! Момченцето от ГЕРБ тръгна за политическото небитие , там където му е мястото!
    Той се опита , но не можа да "надхрипне боя си" .Остана си дребното човече .Образа на добричкото , симпатичното , с услужлив ум момченце , вече не работи.Покровителите му в ГЕРБ засега мълчат , но знаят много добре че той започва да работи против тях.Без експертност в която и да е област , без държавническо мислене , без поемане на отговорност .Тотално сринат имидж в града от където е народен представител.По телевизията го гледаме да наднича зад гърба на известни личности , които засега го приемат за чиста монета , но много скоро ще се дистанцират от него.Склонността му за влизане в нерегламентирани схеми и зависимости , на местно и централно ниво , "заслугите му" да "урежда" това или онова , не кореспондират с официалната политика на държавата.С Вживяването си в ролята на наместник на всевишния в Хасково , с кадруването под път и над път , падна толкова ниско .Надмина и БСП и ДПС.Не всичко е пари "приятелю" , не всичко е пари.Жалко за загубения потенциал на нацията.От която и ще партия да е.....А в ГЕРБ сигурно са залагали много на кадъра си.Жалко , че от пребиваването в САЩ е усвоил само консуматорските умения за семейния , приятелския и покровителския кръг.Хвалебствията за лични заслуги за уреждане на екстри за Общини и бизнесмени би трябвало да са тема в сектора на Цацаров.
    Той сам , подтикван от нарцисизма и самолюбието си , се вкара в капана.Всичките му телевизионни изяви са смешни и до болка познати-повтаря като развалена латерна.Щом стигна и до шоуто на Слави.....

  • 35
    До
    Добри Провалянов
    12 -49
    23:59, 30 сеп 2017
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
    • Jo
      John
      11 0
      13:08, 1 окт 2017
      матира с пешка тъмния цар :В-)
  • 36
    До
    До хасково нет
    23 -13
    00:01, 1 окт 2017
    Нас червеното знаме роди ни,
    нас не ще ни уплаши смъртта -
    ние сме на всеки километър
    и така - до края на света.

    Пада другарят в смъртен бой,
    пада за теб, свобода,
    за да изгрее и стане той
    малка червена звезда.

    Нас далечни победи ни викат,
    нас ни чака в зори радостта -
    ние сме на всеки километър
    и така - до края на света.
  • 37
    Ха
    хасковлия
    57 -17
    00:30, 1 окт 2017
    Добри Беливанов показа достойно поведение и отговори както трябва.
  • 38
    Se
    Seltaka ot Askovo
    20 -9
    00:47, 1 окт 2017
    ” Въпреки че ГЕРБ се отрече от него, кметът заяви, че остава член на партията и че остава на поста си.”..
    Ей на това му викат “И вълкът сит,и агнето -цяло”!..
    Дигнаха патърдия ЗА ПРЕД ХОРАТА,но вълкът си остава в прайда…

    “Маде ин Гробландия”..
  • 39
    Se
    Seltaka ot Askovo
    39 -6
    01:15, 1 окт 2017
    Да,цитираният от кмета на Хасково г- н Консулов е кумец,съученик и бивш съдружник на Делян Добрев. Майка му пък е общински съветник . Излиза ,че той е разпределял обществените поръчки. Явно кметът е фигурант в тази схема . Но, защо тези обществени поръчки,за които се знае,че са опорочени,са били пускани през общината ? Явно кметът си е въртял собствени далавери и не е закачан за тях,както и той не е закачал далаверите на Делян Добрев и цялата подопечна му община и назначените от него кум ,сват ,брат и зет.Всички са навързани като свински черва,а най- отгоре са Бойко и Цецо. И те си затварят очите щом в джобовете им влиза дял. Или в касите на ГЕРБ . Все едно. Така или иначе схемите и при БСП и при ГЕРБ са едни и същи. Затова и не се понасят. Затова и се разкриват. Жалка работа ,но най- жалкото е,че народът страда
    От всички продажни политици. Парицата е царица! Всички са маскари! Няма чисти или ако има такива, те са безгласни. Страх ги е. Те си знаят защо.
  • 40
    Ке
    КЕНАНСКИЯ МАЙМУН
    19 -18
    05:39, 1 окт 2017
    Всичко ще си кажат герберастите
    ...
    Кой с кого спал ,
    бай добри как майките на делянчо и дидо ххх :)))
    ...
    Поне георги иванов не се занимаваше с шуврантии а си беше строго профилиран в търговията с наркотици за западна европа и сащ (пълнеха ги в ламарините на ретро-автомобилите за износ) :))
    • На
      Наближаващият Видовден!
      9 -8
      10:11, 1 окт 2017
      Ава, търбух! Кви ламарини има в реставрираните ретро автомобили на Кмета? Че те само маторето им са жЕлезни, другото е стъклопласт и китове. Тъпанар, туй да не ти е банан през решетката, та така умно го забелваш? Сам ти си сетил за "ламарините", а?
      Иде Георги, иде! Насирайте се, лизачи!
  • 41
    Ис
    ИСТИНАТА ...
    26 -12
    07:42, 1 окт 2017
    Който е добросъвестен, прям, искрен, откровен. Честен мъж.
    Който изразява такива качества. Честен поглед. Честна постъпка.
    Който е съобразен с изисквания за чест. Честен двубой. Честен живот.почтен, пристоен, коректен, съвестен, добродетелен, справедлив, безкористен, безукоризнен, достоен, доблестен, непокварен, неподкупен
    верен, предан, искрен, сърдечен
    праволинеен, цел истински, неподправен
    добър, уважаем, достопочтен
    лоялен, всеотдаен, напълно предан на партията
    прав
    чист, невинен, благоприличен
    благороден
    ясен, недвусмислен, прям .Вижте мишки и палячовци . Това олицетворява Добри Беливанов .Всички тези Думи са на 1000 % верни за него нека Бойко се съвземи пак и ги разбере 90 процента от хората в града са сигурни в това слезте на земята....
    • Ке
      КЕНАНСКИЯ МАЙМУН
      21 -6
      08:09, 1 окт 2017
      И ебач е бай добри
      като другаря бойко борисов ги оправя по бащински
      ...
      Оказа се че е преспал с майките на делянчо и форукомци :)))
      ...
  • 42
    Ха
    Хасковски каунь
    39 -5
    08:37, 1 окт 2017
    Г-н Беливанов, приемственост на добри политики никога не е излишна! Вземете пример от Вашия предшественик и направете поне 2 неща като него:
    1. Дистанцирайте се и от ГЕРБ, не само от Делян Добрев. Не мислете, че той е изключение в партията! Това е техен стил на работа - кадруване, лапане и когато някой се увлече , излиза Бойко, дистанцира се и го маха! Примери много, няма да ги изброявам.
    2. Направете си силен екип от знаещи и можещи хора, избрани с прозрачни
    и честни конкурси! Тогава няма да има значение чии роднини са! Привлечете инвестиции за града и направете така, че хората да го забележат!
  • 43
    Са
    Саниран
    9 -31
    08:49, 1 окт 2017
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
  • 44
    Пи
    Писмо!!!!
    21 -10
    08:51, 1 окт 2017
    Пак с писмо! Писмо напиши на дядо коледа, ние искаме да говориш!
  • 45
    Ха
    хасковски шебек
    39 -4
    09:38, 1 окт 2017
    Уру!Ура!Ура! Малкият мавър подава оставка!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Гледам по телевизията и не вярвам на ушите си!НАЙ-ПОСЛЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! И съм сигурен,че не я направи доброволно,а Боко го шляпна по мазното вратле!
  • 46
    Иб
    Ибне
    28 -3
    09:44, 1 окт 2017
    Хора оставете го дядо на мира, Д.Д е човека който трябва да се линчува,но и да го линчувате той вече се награби и хората около него (братчетки,кумове,съседи,приятели и т,н) един вид той е печеливш а ние отново духаме супата
  • 47
    Ба
    баба ТоЯга
    8 -5
    11:03, 1 окт 2017
    "Момчето си отива"...."Прости ми, прости ми, прегрешенията и болките от другите и мен...." Тъжно ми е . Все пак не трябва да сме и толкова черногледи. Безспорно, имаше качества на организатор.
  • 48
    27
    278614
    10 -21
    11:18, 1 окт 2017
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
    • Jh
      JHB
      9 -3
      15:54, 1 окт 2017
      Много правилно, но малко сме хората с мозък в Хасково, за да го разберем това. ОСТАВКА!!!
      ...а аз лично дори не подкрепям герб...
  • 49
    Су
    СУДЖУК
    19 -1
    12:37, 1 окт 2017
    Вижте какво предрекох снощи ...
    Днес е един добър ден за Българската Демокрация !
  • 50
    Jh
    JHB
    4 -15
    15:51, 1 окт 2017
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
    • 11
      1111
      3 -1
      10:42, 2 окт 2017
      А на твоето чело какво ли пише.Аман от такива
  • 51
    Ма
    Марияна
    17 -1
    20:07, 1 окт 2017
    Ние сме с теб г-н беливанов.

    Давайте смело напред.
  • 52
    12
    123
    15 -2
    23:37, 1 окт 2017
    КМЕТЕ,цяла седмица Д.добрев и обкръжението му ни тръбяха и ни заблуждаваха през медиите,че сте на луксозна почивка с Бентли и Стаматов,а от изявлението ви става ясно,че сте бил на обикновена автобусна почивка със зет си по време на планиран платен отпуск. Това е долна клевета,която целеше да ви злепостави и подрони авторитета. Лъжецът цяла седмица прегракна да крещи: Дръжте лъжеца! ЗАВЕДЕТЕ ДЕЛО ЗА КЛЕВЕТА против този лъжец,против драскачите,двете журналистки дето не се спряха и Хасково ливе,с вас сме.
  • 53
    До
    До Хасково
    5 -2
    11:00, 2 окт 2017
    Когато Бай добри се занимаваше с политика, Бойко Борисов е тичал с картечницата в казармата, а Добрев е бил у децката градина в САЩ. От такъв човек те могат само да се учат.
  • 54
    Ем
    Емилия
    2 0
    14:24, 2 окт 2017
    Сънират ни Блока вече повече от 6 месеца първо ни донесоха едно скеле което не било разрешено да се работи от инспекцията по труда така цели два месеца стоя пред блока наи накрая си го вдигнаха докараха второ скеле уж годно но не стига за санирането че исках да кажа толкова им е и санирането до сега има издадени само 4блока и тези които са на Дилян Добрев и неговата пасмина друго всичко е фалш вапросният блок е на Васил Левски34 Хасково
  • 55
    Га
    Галя
    6 0
    16:18, 2 окт 2017
    Болшинството граждани на Хасково, са убедени в честността на Добри Беливанов.
Последни новини