Задържаха двама шофьори с дрога и алкохол зад волана

Пиян, дрогиран и водач без регистрационни табели констатираха екипи на пътна полиция през празничните и почивни дни на територията на областта.

Водач от Рудозем управлявал лек автомобил „Ваз-2101“ с поставени регистрационни табели, които са издадени за друго моторно превозно средство. Срещу 54 годишния мъж е образувано досъдебно производство.

Бързо производство е започнато срещу 23 годишния Т. С. Ч. от Смолян, който е спипан около 23 часа на 25 май да шофира дрогиран. Младежът е управлявал лек автомобил „Мицубиши грандис“ със смолянска регистрация, собственост на едноличен търговец от Смолян, след употреба на наркотични вещества – амфетамин, установено с техническо средство и е задържан за срок от 24 часа.

С алкохол зад волана е спипан 27 годишен смолянчанин. П. С. Б. Е спрян за проверка вчера около 02. 00 часа на КПП Пампорово. Дрегерът показал, че той е управлявал личния си лек автомобил „Тойота Корола“ с 1, 41 промила концентрация на алкохол в издишания въздух. Водачът е дал кръвна проба.

СмолянБГвестинет

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини