С лебедка дърпаха "Рено", надвиснало над реката до Ягодинската пещера

Автомобил надвиснал над реката, паднали от вятъра дървета и подпален от мълния дървесен ствол, бяха част от сигналите, на които реагираха екипи на противопожарните служби в областта.

Екип на РСПБЗН- Чепеларе е отстранил падналите дървета от пътното платно в района на м. Косовски хан. Около 20:47 ч. на 26 май е получен сигнал за пожар в с. Студена, общ.Мадан, предизвикан от ударено от мълния дърво. Екипът на РСПБЗН – Мадан, който пристигнал на място и е потушил пламъците и е предотвратил разпространението им към намиращите се в непосредствена близост две сгради. По-рано през деня екип пожарникари в Смолян извади невредимо паднало в шахта коте в района на детска градина „Слънце“ в областния град.

На 27.05.2018г в 15.44 часа на тел. 112 е получен сигнал за съдействие на граждани на около 2 км. посока Ягодинска пещера край Борино. Лек автомобил „Рено Меган“ със смолянскса регистрация, собственост на 37-годишен мъж, излиза от пътното платно и успява да се спре на подпорната стена над реката. Екип на РСПБЗН-Девин оказа съдействие и изтегли автомобила с моторна лебедка.

СмолянБГвести

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини