BlackBerry Ghost ще има 4000mAh батерия

BlackBerry KEYone се превърна в един от смартфоните, които предлагат най-дълъг живот на батерията на пазара през последната година. Това е една от най-търсените от потребителите характеристики при избора на нов модел и неслучайно е основен фокус за компанията. Популярния блогър @evleaks публикува интересни детайли свързани с предстоящо устройство с името BlackBerry Ghost. Според данните новият смартфон ще има най-голямата батерия в историята на компанията досега, която ще е със заряд от 4000mAh.

Така BlackBerry Ghost ще гарантира максимално дълго време с едно зареждане, за което ще се погрижат и допълнителни софтуерни оптимизации и специални режими на работа. Все още не знаем какъв процесор ще захранва смартфона. Едва ли ще е изненадващо, ако компанията заложи на популярния Qualcomm Snapdragon 845, който захранва повечето смартфони с Android от премиум сегмента. BlackBerry Ghost ще има и класическата хардуерна клавиатура, която е характерна за устройствата BlackBerry.

Освен батерията все още не знаем какви други подобрения ще ни предложи устройството. Можем да очакваме двойна задна камера и последната версия на Android. Съществува голяма вероятност да бъде представена и Ghost Pro версия, която има по-мощен хардуер. Времето ще покаже какво е отношението на потребителите на този популярен преди няколко години бранд и дали са заинтересовани отново да си купят смартфон с Android на BlackBerry.

Източник: digital.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини