18-годишен с книжка от седмица се преобърна на пътя, момче е ранено

Младеж на 18 години катастрофира с колата на баща си, само седмица след като взел книжка. Инцидентът е станал малко преди полунощ в събота, но момчето не е извикало полиция. В тази връзка на 21. 10. 2018г. в РУ-Смолян е започнато досъдебно производство за разследване на обстоятелствата, при които е възникнало ПТП с ранен участник в движението на път между селата Широка лъка и Стойките.  

В хода на разследването е установен преобърнат на лявата си част под пътя лек автомобил със смолянска регистрация. От проведените оперативно-издирвателни мероприятия е установено, че на 21. 10. 2018г. в болницата в Смолян е приет за лечение А. С. на 16 години от с. Гьоврен, общ. Девин. Той е получил фрактура на ключица на лявото рамо, без опасност за живота.  

Водач на автомобила бил младеж на 18 години от с. Гьоврен, който е правоспособен от една седмица. Той не е получил травматични увреждания при катастрофата. Установено е, че автомобилът е с десен волан и е собственост на бащата на водача. Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група при РУ и ОДМВР-Смолян, а  работата по случая продължава.

СмолянБГвести

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини