Свободните работни места в Смолян – предимно за кадри със средно образование

Почти всички обявени свободни места на трудовата борса в Смолян към 19 февруари 2019 г. са за позиции със средно образование.

Счетоводител, медицинска сестра, медицински рехабилитатор и отговорник на каси са работни места с изискване за висше образование.

Търсят се още аранжор, пекар, ръководител на обосоено производство и настройчик на дървообработващи машини, стругар, дъровделец, шлосер. Свободни остават и местата за художник-декоратор, шивач,

Сред позициите, за които се търсят хора с по-нисък образователен ценз са обявени за работник в пералня, мияч на съдове, санитар.

В сферата на услугите се търсят готвач, помощник-готвач, камериер, сервитьор и барман. Със средно образование има още свободни места и за оператор на машина за бродиране, двама обслужващи за магазин. Автомонтьор, гумаджия, монтажник на кабели също са свободни места на борсата към днешна дата.

На Бюрото по труда има места за хора с трайни увреждания – за инспектор по качество, но с изискване за писмено и говоримо владеене на английски език, както и две места за монтажник на детайли и оператор на машина за пластмасови изделия.

СмолянБГвести

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини