Търсят камериерки срещу 850 лв. на трудовата борса в Смолян

Започна подготовката за летния туристически сезон и вече се търсят кадри в областта на хотелиерските услуги. В Бюрото по труда в Смолян на 5 март са обявени солидни заплати за кадри, които да работят на територията на Черноморието. За всички изискването е средно образование, а заплащането повече от добро. За готвач, помощник-готвач и сладкар се предлагат заплати от 1200 лв., бонуси, транспорт, храна и настанявне. Сервитьор със средно образование се търси срещу 880 лв, помощник сервитьор срещу 800 лв.

Останалите длъжности за туристическия бизнес по морето, обявени на борсата в Смолян от днес, са за работник в кухня срещу 750 лв, камериери от 750 до 850 лв., а за отговорник на мини бар и работник в хотелско домакинство се предлагат съответно заплати от по 880 и 950 лв. За всички описани по-горе места по Черноморието, работодателите обещават допълнително бонуси, транспорт, настаняване и хранене.

На борсата в Смолян към днешна дата са обявени още и места за строителен инженер, строителен техник, арматурист и кофражист. От месеци стоят обявени и места за аранжор, художник -декоратор, търсят се и ръководител на обособено производство, оператор на дървообработваща машина, шивач и оператор на бродировъчна машина. За тези специалности със средно образование обаче заплащането не надхвърля 600-650 лв. Допълнителна и конкретна информация може да се получи в: Дирекция „Бюро по труда” - Смолян, както и на тел. 0301/6-20-36.

СмолянБГвести

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини