Полицаи и военни от Смолян първи в стрелбата с пистолет на празничен турнир

Изображение 1 от 3

     Турнир по стрелба събра на стрелбището на ОДМВР-Смолян 12 отбора, които се състезаваха по точен мерник с пистолет. Надпреварата е по повод 140-та годишнина от създаването на Министерство на вътрешните работи и 60 години от създаването на ОДМВР – Смолян.

    Участниците бяха, както следва: два отбора от РУ-Смолян, два отбора 101 алпийски полк, ОДМВР – Смолян, отдел „Разследване“ при ОДМВР-Смолян, Затворническо общежитие – Смолян, РУ. Девин, ОДМВР-Смолян, РУ-Златоград, РУ-Мадан, РДГП-Смолян.

    В отборното класиране на първо място е отборът на РУ-Смолян – мъже. На второ място се класира отборът на 101 алпийски полк –мъже, на трето място е отборът на ОДМВР-Смолян. Четвъртото място е за отборът на РУ-Мадан.

    При индивидуалната надпревара първи се класира Никола Керемедчиев –РУ-Смолян, втори е Радван Сираков – 101 алпийски полк, и на трето място Иван Бялков – 101 алпийски полк.  Четвърти се класира Божидар Георгиев – РУ-Чепеларе.

    Директорът на ОДМВР-Смолян – ст.комисар Николай Димов поздрави всички участници, връчи грамоти на отличилите се и пожела на всички здраве и професионални успехи в борбата с престъпността и осигуряване на ред и законност.

    СмолянБГвести

    Източник: Smolyan.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Още новини

    Последни новини