Катастрофа на АМ "Тракия" затруднява движението

Катастрофа на АМ "Тракия" затруднява движението преди Пътен възел "Карнобат". 

Временно движението от км 322 до км 324 на АМ "Тракия" в посока Бургас се извършва в една лента, съобщават от АПИ. Трафикът се регулира от пътна полиция. Водачите да се движат с повишено внимание и съобразена скорост.

От 10,00 ч. до 15,30 ч. се ограничава движението в активната лента в тунел „Траянови врата“ на АМ „Тракия“ в посока Бургас поради ремонт на противопожарната система. Трафикът ще се осъществява в изпреварващата лента, предупреждават още от пътната агенция.

Още един тунел в ремонт: от 9-ти до 13-ти септември, от 22:00 ч. до 6:00 ч. сутринта, ще се спира движението през тунел „Кричим“ на път IIІ-866 Кричим - Михалково. Обходният маршрут е по път II-86 Пловдив - Асеновград - Смолян. На 11 септември /сряда/ от 13 ч. до 15 ч. ще се ограничи преминаването по третокласния път за извършването на взривни работи, свързани с разширяване на пътното платно в района на паметника на 22-та разстреляни перущенци. Той е в отсечката между Кричим и тунел „Кричим“. Обходният маршрут е по път II-86 Пловдив - Асеновград - Смолян. 

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини