Кандидатът за кмет Драгомир Андонов: Хасково може повече!

    Хасково може повече! С тези думи напред ще вървят в предизборната кампания за местните избори кандидатът за кмет Драгомир Андонов и кандидатите за места в Общинския съвет от Коалиция “Демократична България- Обединение“.

    Днес те дадоха официалния старт на участието си в състезанието за разпределение на местата в местното сомоуправление. И го направиха от място, което казват, че за тях е сакрално-в параклиса “Св. Трифон“ на Кенана.

    „Това място е сакрално за нас и избрахме да стартираме кампанията си именно от тук, защото е много символично. Преди години беше създаден Инициативен комитет на чело с Д-р Велислава Джонева за възстановяването на параклиса, който беше руина. Направихме го без помощ от общината и държавата. Построихме го наново. Само с доброволните дарения на стотици наши съграждани, с труд и вяра. С годините тази общност, обединила се около инициативата за възстановяването на параклиса, прерасна в политически клуб, някои от членовете на който са сега в листата на “Демократична България- Обединение“, посочи кандидатът за кмет на Хасково Драгомир Андонов. „Този параклис е символ на нашето усещане за развитие: Ние сме от хората, които обичат да строят, не да рушат!“, допълни той.

    Отец Антоний Енев отслужи тържествен водосвет за успех в надпреварата на Коалиция “Демократична България- Обединение“ в параклиса“ Св.Трифон“ . И пожела на кандидатите „да работят всички заедно за благото на Хасково, за благото на българския народ“.

    На официалния старт на предизборната кампания Драгомир Андонов представи и листат за общински съветници, като отбеляза, че тя е съставена изцяло от експерти- едни от най-добрите и влиятелни в своята област хора в Хасково-инженери, архитекти, лекари, учители, общественици, деятели на културата и спорта.

    Драгомир Андонов изрази убеждението си, че с географското си разположение Хасково има всички предпоставки да се развива и хората в него да благоденстват. „Имаме всички предпоставки за спокоен и добър живот тук. Ние се обединяваме около това и сме готови да работим за развитието на града ни и добруването на хора. “, подчерта той.

    „От днес нататък започва битката ни за Хасково. Ние ще се опитаме да направим града ни по-добро място за живеене. Вярваме, че в тази борба сме не само ние-екипът на „Демократична България- Обединение“, а и всеки един от хората на Хасково“, отбеляза в обръщението си председателят на местната структура на “Да, България“ в Хасково и кандидат за общински съветник Тодор Топалов.

    В подкрепа на кандидата за кмет на Хасково и кандидатите за общински съветници днес гост на церемонията по стартирането на кампанията беше лидерът на ДСБ в Димитровград, член на националното ръководство на партията и кандидат за кмет на “Демократична България- Обединение“ в Димитровград Катя Панева. „Убедена съм, няма по-добър вариант за алтернатива за кмет на Хасково от Драгомир Андонов, която хасковлии да припознаят “, посочи тя.

    „Хасково е един от големите български градове, в които има сериозни проблеми и по тази причина смятам, че този изглед, който “Демократична България- Обединение“ в Хасково представя за местните избори, отговаря изцяло на нашите изисквания за политика, морал и визия за развитие на града“ , отбеляза и политикът, общественик и журналист Пламен Даракчиев. Той е категоричен, че "Демократична България" е алтернатива на досегашното управление. „ Алтернатива означава, че идват хора, които да се борят за автономност на областния град и децентрализацията му. За това най-после в местната администрация да влязат професионалисти“.

    „Днес стартираме нашата предизборна кампания с пълната увереност за успех.“, добави Драгомир Андонов, като припомни че Коалиция “Демократична България- Обединение“ участва в изборите с бюлетина № 66.

    Купуването и продаването на гласове е престъпление!

    Източник: Haskovo.NET
    Последни новини