ГЕРБ стартира предизборната си кампания в Димитровград с водосвет

Изображение 1 от 16

    Днес бе откриването на предизборната кампания на ГЕРБ в Димитровград, като началото бе дадено по традиция с тържествен водосвет за здраве и благоденствие, отслужен в храм „Свети Димитър”. На службата присъстваха кандидатът за кмет на Димитровград Иво Димов, кандидатите за общински съветници и кметовете на кметства от ПП ГЕРБ, членове и симпатизанти на партията.

    Водосветът бе отслужен от архиерейски наместник Георги Тодев, който пожела на кандидатите да се водят от честност и отговорност в делата си, в името на просперитета на общината и нейните жители и Бог да пази България и българите.

    „Поемаме към трети мандат с опита и самочувствието на хора, които са доказали във времето, че могат да решават проблеми. Този опит и това самочувствие от тези 8 години ми дават предимство и ме кара да мисля, че мога да дам още за този град. Всеки един проблем, във всеки квартал, всяка едно улица са ми до болка познати. Кампанията, която ще водим, ще бъде позитивна, усмихната и отворена към хората и към решаването на техните проблеми. Ще поемем ангажименти, само каквито можем да изпълним, мисля че хората ще оценят това, което правим в момента. Гордея се с този екип, който е с мен и за да носим пълната отговорност, разбира се, трябва да имаме и пълно мнозинство в общинския съвет, и аз съм убеден в нашия успех.”, заяви кандидатът за кмет на Димитровград от ПП ГЕРБ Иво Димов.

    След отслужения водосвет кандидатът за кмет Иво Димов, кандидатите за общински съветници и кметовете на кметства се отправиха към предизборния щаб на партията, намиращ се на булевард "България".

    КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET
    Последни новини