Хасковлийката с "нарколаборатория" в Димитровград остава в ареста

Хасковлийката Петя Даймянова ще остане за постоянно в ареста за притежание на наркотици на обща стойност 14 000 лева. Това реши вчера съдия Милена Петева от Окръжния съд в Хасково, която потвърди мярката на Районния съд.

37-годишната жена е привлечена като обвиняема за държане на метаамфетамин и кетамин с общо тегло 560 грама. Наркотиците са открити на 28 септември 2019 година в имоти в Хасково и Димитровград, използвани от Даймянова. Част от дрогата е открита в жилището й в областния град, където живеят и двете й малолетни деца, а останалата част в помещение намиращо се в Димитровград, което е използвано от Даймянова. В Димитровград са открити и материали, свързани с производство в домашни условия на метаамфетамин, както и готова за разспространение „продукция“.

Настоящото престъпление е извършено в изпитателния срок на предходно осъждане, през 2018 г., отново за държане с цел разпространение на наркотични вещества.

В насроченото съдебно заседание днес, Даймянова поиска да бъде освободена под парична гаранция. Съдът обаче отхвърли претенцията й.

Решението е окончателно и не подлежи на обжалване.

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ха
    хахаха
    2 -1
    18:05, 10 окт 2019
    Те само като и видят външния вид трябва да и дадат минимум 20 години затвор ! Как може толкова много пари да има и да не се приведе в пореден вид тази вампирясалата на 37 прилича на 50+
Последни новини