Радан Кънев: време е млада жена и майка с три деца със загриженост и отговорност да поеме Димитровград

    Евродепутатът и зам-председател на ДСБ - Радан Кънев, посети днес Димитровград, за да подкрепи кандидата за кмет Катя Панева, която е издигната от коалиция „Демократична България – Обединение“.

    Кънев и Панева, заедно с преседателите на местните структури и кандидатите за общински съветници на „Зелено движение“ - инж. Иван Ванчев, „Да, България“ - Иван Стойчев и председателя в оставка на местната структура на СДС - Тодор Ташев, посетиха зеленчуковия пазар в Димитровград. Там разговаряха с граждани и търговци за техните вълнения и проблеми.

    Една от първите дами, с които се срещнаха, бе привърженик на Катя Панева, и изрази огромна благодарност към досегашната общински съветник за създадения от нея фонд Инвитро в Димитровград, който е помогнал на над 60 млади семейства за зачеване на техните рожби и благодарения на него вече са се родили 12 дечица в Димитровград.

    Радан Кънев заяви, че вече е време млада жена, майка с три деца, с присъщата на жена и майка загриженост и отговорност, да поеме в ръцете си управлението на Димитровград, което може да се случи като гражданите гласуват с бюлетина номер 66 за Катя Панева.

    Кънев сподели, че познава Катя Панева много отдавна. Разчитал е на нея когато е бил председател, и като заместник-председател на ДСБ. Тя е член на националното ръководство на партията, където продължава да бъде много силен представител на средните градове в България. Кънев и раководството на ДСБ са показали, че имат огромното доверие в Катя Панева, което произтича от доверието, което й гласуват димитровградчани. Той благодари на Панева за сериозната подкрепа, която е получил на Евроизборите от Димитровград, благодарение на работата на Панева и цялата организация на ДБ в града и добре си спомня, че тук е било едно от най-добрите събрания, които са били организирани в цялата страна.

    Радан Кънев изрази увереност, че ако Катя Панева постигне успех, ще следват четири много по-добри години за Димитровград. И градът ще започне наистина да да се развива като средно европейски град. "Тя е много близка до хората и е изключително загрижен човек, заради което се ползва и с тяхното доверие. Тя е с усет за непосредствените проблеми на хората, в обществото, в сферата на здравеопазването е много добре запозната и добър специалист. Аз съм убеден, че когато Катя Панева стане кмет, тя ще работи за хората и ще го прави 24 часа 7 дни в седмицата. Тя и без да е кмет го прави. Сигурен съм, че ще даде много повече въздух на малкия бизнес, на производителите, на търговците, да развиват бизнеса си без този политически натиск, който е запазена марка на управляващите, и който гони хората от градовете и от държавата" заяви Радан Кънев.

    Катя Панева благодари за топлите думи, заявявайки че ще отстоява  демократични принципи и идеи, с които да промени община Димитровград. „Убедени сме, че нашата община може много повече да се развива. Не само Димитровград, а и селата в общината, които за жалост са забравени в последните години. Гарантирам, че оттук нататък малките населени места в община Димитровград ще получават нужното, което заслужават”.   

    Представителите на коалиция „Демократична България – Обединение“ разговаряха с търговците и посетителите на зеленчуковия пазар, които споделиха своите идеи и несгоди, за които Катя Панева изрази готовност да работи през следващия мандат, за да има справедливост и просперитет в града.

    КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Последни новини