-2 °C

Новите общински съветници на Смолян встъпиха в длъжност /снимки/

  Новият общински съвет днес официално встъпи в длъжност на тържествена церемония в сесийната зала на Община Смолян. Най-голяма е групата на ГЕРБ от 11 общински съветника, следвана от тази на коалиция „Новото време“ със 7 съветника, с един по-малко е групата на БСП, а ДПС и Земеделски народен съюз имат съответно 3-ма и 2-ма съветника. Днес те подписаха клетвени листове и получиха удостоверенията си от председателя на ОИК Смолян Симеон Велинов.

  Групата на ГЕРБ

  Венера Аръчкова-избрана с 16 гласа за председател на общинския съвет

  Ангел Безергянов,

  Божидар Шуманов

  Петър Мирчев

  Екатерина Гаджева

  Денислав Костов

  Мария Семерджиева

  д-р Петър Янев

  Стоян Иванов

   Тодор Митов

  Софка Иванова

  Местна коалиция „Новото време“

  Валентин Кюлхански

  Илия Томов

  Кирил Асенов

  Минчо Симов

  Коста Начев

  д-р Сийка Йочева

   Филип Топов

  БСП за България

  Стефан Сабрутев

  Виолета Бояджиева

  Димитър Кръстанов

  Иван Френкев

   Иван Гавазов

   Рабие Кьосева

  ДПС

  Салих Аршински

  Милен Журанлов

  Вижданка Младенова

  Земеделски Народен съюз

  Димитър Ангелов

  Костадин Василев

  Общинският съвет няма мнозинство на управляващите, групата на ГЕРБ /11 души/ най-вероятно ще успява да събере мнозинство благодарение на трите гласа на ДПС, плюс двата гласа на БЗНС, което дава нужните 16 съветника за вземане на решения. Как обаче ще се развият вътрешните взаимоотношения и договорки за определени политики, тепърва ще стане ясно, макар за сега да е постигнато едно формално, но крехко мнозинство.

  СмолянБГвести

  Facebook коментари

  Коментари в сайта

  Още новини

  Хороскоп за 22.01.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Упорството и трудът ви ще се възнаградят. На път сте да финализирате проект с положителен резултат. Добри новини, свързани и с личните ви дела. Предстои ви пътуване или друго вълнуващо преживяване. Ще се впуснете в една авантюра, водени от желанието си за разнообразие и нови емоции, но бъдете внимателни.
  22 яну 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Съвместните ви действия с човека, с когото споделяте и обичате ще са резултатни и напълно ще покрият очакванията ви днес. Като израз на вниманието си към него се погрижете за нещата, които му носят удоволствие. Защото това е любовта, както непредвидима, така и зареждаща с всичко, което е живот.
  22 яну 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Активността ви днес трябва да е налице, защото ви очакват много задачи, които ще трябва да свършите добре. Разчитайте предимно на себе си, околните също са заети със своите си ангажименти. Уреждането на важен въпрос ще погълне голяма част от времето ви, но ще ви открие възможности за бъдещето.
  22 яну 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  По въпроси от личен характер ще пристъпите към изпълнение на конкретни решения, с което ще ускорите придвижването им напред. Професионалното ви развитие налага повишаване на квалификацията при някои от вас. Паралелно с работата ще овладявате и новостите, бизнеса не търпи застой.
  22 яну 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Не ви липсва увереност и това ще ви помогне да се справите със задачите, които стоят пред вас. Бъдете реалисти, задоволявайте се с това, с което разполагате. Не всички от обкръжението ви са искрени към вас, някой може да ви разочарова. Ако внимавате няма да загубите, а ще по мъдреете.
  22 яну 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  С набраната инерция навлизате в добрата форма и това се забелязва от всички. Възможно е да получите отегчение от определена работа, но като цяло денят ви ще е ползотворен. Това няма да ви попречи да мислите за промяна на някои страни от живота си. Ще общувате с лекота с представители на другия пол, ще флиртувате и ще търсите забавления.
  22 яну 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Умората ще отшуми, ако се погрижите лично за себе си. Любими занимания ще подобрят настроението ви и ще направят ролята ви по-значима за някого. Не се колебайте да го посветите в мислите и желанията си, без да ограничавате свободата му.
  22 яну 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Очаква ви наситен с емоции ден. С каквото и да се заемете, бъдете сигурни, че ще прекарате приятно. Чувствате се добре в различни компании, а и хората около вас оценяват присъствието ви. Някои от вас се заемат с непосилни задачи, от които впоследствие ще се откажат. Не е изключено някои от вас да пътуват днес.
  22 яну 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Динамичен ден, който в края си може да стане и уморителен. Ще се поздравите с постигнато разбирателство с хора от обкръжението ви. Други от вас ще засилят общуването си с колеги и познати, помагайки им да подобрят душевното си равновесие. Силни сте и внушавате доверие и надежда, когато го желаете.
  22 яну 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Среща с интересна и привлекателна за вас личност може приятно да обърка плановете ви за деня. Сами преценете как да подходите. Може би деловите ви ангажименти изискват непосредственото ви участие. Каквото и да предпочетете денят ви се очертава като много ползотворен.
  22 яну 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Ежедневието ви ще се разнообрази с романтична изненада. Вълненията ще бъдат неповторими и ще ви стимулират към повече екстравагантност. Не пренебрегвайте ангажиментите си към хора, на които особено държите. Ще научите нещо изненадващо, което обаче е свързано с хубави емоции.
  22 яну 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Неудържимо ви влече харченето на пари, а днес спокойно можете да си го позволите. Финансовото ви състояние значително ще се подобри. Налага се да проявите повече такт във взаимоотношенията си с ваши близки.
  22 яну 2020
  Последни новини