Шестима в ареста след спец проверка на полицията за наркотици

В периода от 03.01.2020 г. до 05.01.2020 г. на територията на ОДМВР Смолян се проведе специализирана полицейска операция в резултат на която са констатирани шест престъпления свързани с притежание и употреба на наркотици.

При проверка 33-годишният М.А. от Чепеларе, е изхвърлил през прозореца на автомобила плик с наркотично вещество. Водачът е задържан за срок до 24 часа.

25-годишният А.С. от Пловдив, е бил спипан в Пампорово да управлява автомобила под въздействие на наркотично вещество. За държане на наркотици в РУ-Чепеларе е образувано бързо полицейско производство срещу Х.М на 27 години от Пловдив.

В полицията в Смолян е образувано е бързо полицейско производство срещу 27-годишен пловдивчанин, изтърпяващ наказание в Затворническо общежитие от отворен тип – Смолян, също за държане на наркотични вещества .

Под въздействие на наркотични вещества е задържан да шофира и 28-годишният М.А. От Девин. На 05.01.2020 г. той е управлявал лек автомобил след употреба на наркотични вещества по пътя Девин-Михалково. С бързо производство се сдоби и 29-годишният Д.Ч. от Рудозем, който е бил проверен на 05.01.2020 г. в града. Тестът показал, че шофира след употреба на наркотици.

СмолянБГвести

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини