По-ниски цени на лифт картите в Пампорово през януари

Тази събота откриват зимната културна програма в курорта

Два промоционални периода на цените на лифт карти и ски услуги предлагат от родопския курорт през януари. От 6 до 10.01 (вкл.) и от 13 до 17.01 (вкл.) всички скиори и сноубордисти в Пампорово ще могат да се възползват от специалните по-ниски цени за лифтовете и различни услуги в курорта, като дневна карта на цена от 52 лева за възрастен и 31 лева за деца.

Тази събота, 11 януари ще бъде официалното откриване на „Културен Афиш Зима 2020“ в Пампорово, който се реализира за първи път в курорта и ще представи на сцената на най-голямата зала „Родопи“ в Pamporovo Convention Center девет водещи спектакли, театрални и музикални събития.

Началото ще бъде дадено с пищния шоу спектакъл на Музикален театър София – „Една нощ с хитовете на Бродуей“. Всяка събота през януари и февруари, гостите на Пампорово и местните жители ще могат да гледат на живо специално подбрани постановки и изпълнители, сред който Камен Донев и неговата лекция „За народното творчество“, Тони Димитрова, група Акага и театралните постановки „Аз, досадникът“, „Мъжът на жена ми“ и други.

Събитията ще се провеждат в новооткрития Pamporovo Convention Center в хотел Перелик с начален час от 20:45. Билетите вече са в продажба и могат да бъдат закупени предварително и в деня на събитията от Туристически център Пампорово и рецепциите на хотели Перелик и Орловец.

След снеговалежите през последните дни условията за ски в курорта са много добри, отворена е значителна част от пистите, включително и ски зона Мечи чал над Чепеларе. Очаква се съвсем скоро курорта да заработи с пълен капацитет.

Всички скиори и сноубордисти, закупили си лифт карта се възползват от 15% отстъпка при посещение в новия модерен спа и уелнес център Body & Soul SPA Lounge, който отвори врати преди по-малко от две седмици и бързо се превърна в любимо място на гостите на курорта.

Всички актуални цени и промоции, както и информация за работещите писти и съоръжения могат да бъдат намерени в онлайн платформата на курорта на www.pamporovo.me или при връзка с 0700 17 702.

СмолянБГвести

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини